Харкiв

13:04
Харківські можновладці вже багато років не можуть створити бодай один цивілізований притулок для безпритульних тварин - "немає коштів", але постійно списують чималі гроші на полювання за ними. Зараз масштаби відлову планують збільшити. Незрозуміло, що влада буде робити з полоненими тваринами. Вбивати?
00:34
11 травня відбулися ІІІ загально-звітні виборчі збори Харківського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молода Просвіта».
11:36
Перший в Україні пересувний музей шоколаду, який мандрує по країні, розгорнув тепер країну Шоколандія на Слобожанщині. Даний проект дарує радість та стимулює дітей до навчання, адже всі діти до 10 років потрапляють у світ шоколаду безкоштовно, перепусткою є шкільний щоденник з добрими оцінками.
16:49
Вранці 10 травня в Харкові виникло дві затримки в роботі електротранспорту: по проспекту Героїв Сталінграду – 1-ий маршрут та по проспекту 50-річчя СРСР – 19-ий та 35- ий маршрути.
15:20
Про цей конфлікт на різних ресурсах мережі Інтернет і на шпальтах газет було написано, що бізнесмен, який має власний ставок стріляв у рибака. Це є правдою, але ЗМІ висвітлювали лише свідчення рибака, і лише сьогодні, журналісти почули пояснення самого власника водойми.
10:34
Відбулась позачергова ХХХ Конференція Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України.
13:28
Червоні прапори у Харкові вивішені повсюди, і далеко не завжди поряд з ними висить синьо-жовтий Державний Стяг.
19:53
Представники партії «Наша Україна» висадили біля каменю УПА кілька десятків тюльпанів. Панахиду за загиблими у Другій Світовій війні відправив архієпископ Української Автокефальної Православної Церкви Ігор (Ісіченко).
17:29
Панахиду за загиблими у Другій Світовій війні біля каменю УПА відслужили отці Анатолій та Сергій Української Православної Церкви Київського Патріархату св. Введенського храму с. Артемівка, що під Мерефою в Харківській обл. Очільники громадських організацій розповіли про діяльність УПА в роки війни на території Харкова, передумови виникнення війни та бойові дії, що відбувались на теренах України і Росії.
10:51
На таке дійство прийшло близько 7 тисяч людей. Більшою частиною, дійсно були вірні Російської Православної Церкви Московського Патріархату. Дехто з них прийшов на службу Божу зі свічками, маленькими дітьми, і навіть квітами.