Харкiв

00:39
Активісти Харківського міського осередку ВО «Свобода» спільно з духівниками Української Автокефальної Православної Церкви провели мітинг пам‘яті, приурочений до 150 річниці повернення тіла Тараса Шевченка до України. Окрім виступів частиною заходу став концерт-реквієм, протягом якого етнічні колективи та сольні виконавці представили власний доробок на тему Шевченкової поезії.Відзначили роковини повернення Тарасового тіла і представники Української Народної Партії.
23:07
Результати сесії Харківської міської ради, що відбулася 18 травня поточного року є такими, що вкотре б‘ють всі рекорди розкрадання бюджетних коштів. Після сумнозвісного виділення 780 тис. грн на ремонт велетенського градусника на майдані Конституції депутати задемонстрували ще зухваліший дерибан міської скарбниці: на «оновлення обладнання» сесійної зали ради виділено 1 млн грн.
22:17
Парк Артема, так як і селище розташовані неподалік станції метро Московський проспект міста Харкова. На території парку організовано кілька стоянок, ферму для свиней, вирубано сотні дерев під забудову тощо.
21:12
Найбільше студенти звертаються за юридичною допомогою з питань пільг в оплаті за навчання, вступу до ВУЗу, надання гуртожитків, переходу з одного ВНЗ до іншого тощо.
20:24
Наталію Кравцову викликали до відділку як свідка однієї бійки, що відбувалась неподалік кав‘ярні «Каліпсо». Допит закінчився переломом потиличної кістки, ушибом головного мозку та м’яких тканин потиличної області.
18:41
У Харкові більшу частину соціальної реклами фінансує приватний бізнес. Це і збір речей для дитячих будинків, і пропаганда здорового способу життя. Читайте детальніше, як стають реальністю проекти соціальної реклами агентства Arriba.
19:26
На території східних і південних теренів України націонал-більшовики планують організувати спеціальні трудові табори для тих, хто визнає УПА, перечить комуністичній ідеології, сповідує греко-католицьку віру тощо. Для селян обіцяють повернути колгоспи.
09:50
До невеличкої Української Греко-Католицької парафії прийшло близько сотні вірних. Приміщення виявилося замалим, тому ті, що спізнилися на Службу Божу, стояли на вулиці.
15:27
Крім виступів представників різних громадських і політичних організацій було представлено невеличкі театральні сценки.
00:37
До всеукраїнської акції протесту підприємців долучилися мешканці Львова, Тернополя та ще кількох обласних центрів. Люди вимагають відставки уряду та скасування експериментального податкового кодексу.