Харкiв

17:26
За інформацією офіційного сайту Харківської обласної прокуратури, Лозівською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом зловживання посадовцями територіального центру соціального обслуговування Лозівської райдержадміністрації службовим становищем, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян та державним інтересам, за ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України.
13:52
Концерт «Подаруй частинку серця» почався з невеликого відеоролика, в якому були показані епізоди перебування дітлахів в дитячому відділенні реабілітації «Перлининки». Рух, ігри, спілкування, а найголовніше, іскри в очах дітей виразно передавали атмосферу, що панує в цьому реабілітаційному центрі.
19:38
До Харкова завітали послідовники відомого російського борця за тверезе суспільство академіка Углова. Вони провели невелике опитування присутніх людей і виявили, що більшість із ним мають шкідливі звички. Наукові пояснення алкоголізму та інших видів наркоманії з розповідями про наслідки перемежовувались концертною програмою та виступом Харківської бойової школи гопака.
02:43
Під час зустрічі харківці мали можливість не лише придбати книгу та отримати автограф, а й поспілкуватися з автором. Отця запитували про Хрестові Походи, зв'язок мистецтва із церквою тощо.
16:42
У Харкові на 36 тисяч місць у вузах претендують всього 13 тисяч абітурієнтів-харків'ян. Цього року під час вступної кампанії в Харкові абітурієнти і вузи поміняються ролями - замість відбору тих, що вступають, фактично відбудеться конкурс навчальних закладів.
16:14
Президент Янукович поставив завдання продати збиткові підприємства. Проте, майже всі найбільш значимі державні підприємства вже продані, і влада дісталася до «забороненого списку». За словами глави Фонду державного майна Володимира Рябченка, з переліку заборонених до приватизації об'єктів планується виключити близько 700 підприємств різних галузей.
16:01
Про це заявив науковий співробітник Інституту астрономії Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Геннадій Марченко. За його словами, на Сонці мало плям і практично немає спалахів, його активність знизилася втричі в порівнянні з попередніми сонячними циклами.
15:50
Митники та залізничники України і Росії шукають нові способи перекриття трафіку контрабанди. У пасажирській компанії «Черноземье» пропонують пасажирам електричок «Бєлгород-Харків» і «Харків-Бєлгород» робити пересадку на кордоні.
21:10
Виходячи з міркувань про те, що президент України є нелегітимним, і Верховна Рада теж, таку ідею запропонував харківський філософ і громадський діяч Ігор Рассоха. Але Олександр Данилюк не підтримує революцію у недемократичний спосіб.
18:13
«Зелений фронт» має понад 200 членів, які подали до організації письмові заяви про вступ та 22 координатори. Щотижня відбуваються засідання координаційної ради, тобто організація є активною і дієвою. Наразі громадськість змушена захищати ті дерева, за якими безперервно вели нагляд науковці протягом 80 років. Така наукова цінність під загрозою нелегальної вирубки.