Харкiв

23:01
До призначених владою найближчих виборів ще півтора роки, але Партія регіонів вже відверто до них готується. Це новий симптом нашого політичного життя - сьогодні влада всіляко підкреслює власну партійність, намагаючись упакувати звичну, радянську за походженням, структуру в сучасну обгортку.
16:30
Харківська область забезпечена достатньою кількістю зерна і борошна для стабільності цін на соціальні сорти хліба до кінця цього року. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.
17:37
Бізнес-партнер сім'ї Добкіних отримав від державного Харківского облавтодору 116 мільйонів гривень за постачання бітуму. Про це повідмляє новий сайт "Наші гроші", який за підтримки українських журналістів та Міжнародного фонду «Відродження» відслідковує розподіл бюджетних грошей.
14:33
Стали відомі деякі підробиці затримання селищного голови Старого Салтова. Голова та секретар ради протягом лютого - березня 2011 р. вимагали та отримали 175 тисяч гривень хабара за виділення кількох соток землі. Прокуратурою Харківської області порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 368 КК України - одержання хабара. Голову селищної ради затримано в порядку ст. 115 КПК України.
16:54
До акції протесту проти дій чинної влади долучилися представники різних українських організацій та партій. Найчисельнішою виявилась «Спілка Підприємців України».
16:41
Зранку 25 березня співробітники міліції затримали селищного голову Старого Салтова Прасковію Задорожню. Її звинувачують у отриманні хабаря за виділення земельної ділянки. Здається, що місцеві голови в Україні і є найбільшими корупціонерами. Чи для міліції їх просто заарештовувати безпечно?
14:53
Мешканці Харкова вийшли на Майдан Свободи з гаслами «Відбери в олігархів Україну і поверни її мільйонам наших громадян!». Акція супроводжується опитуванням небайдужих громадян
13:21
В урочистому заході покладання квітів взяли участь представники харківських осередків Української Народної Партії (УНП), Народного Руху України (НРУ) та деяких інших українських організацій.
00:36
Мінприроди звернулось до Генеральної прокуратури щодо скасування передачі під забудову лісової ділянки Рижовського парку у Харківському районі. Громадські організації з Пісочина та Харкова вже багато місяців опирались незаконним виділенням землі у лісовому масиві.
23:19
Сільський голова Черкаської Лозової (Дергачівський район) Павло Шаболтас був затриманий за підозрою у махінаціях із землею. Його підозрюють у фальшуванні документів та незаконному виділенні 10 земельних ділянок на загальну суму 1,8 млн. грн