Харкiв

17:53
Якщо борги за комунальні послуги становитимуть більше 10 тисяч гривень, держава буде відбирати житло, продавати його на аукціоні за зниженими цінами, і, вирахувавши необхідну суму для погашення, різницю повертатиме власнику.
16:55
Споживач, у разі отримання неякісних товарів чи послуг може одразу звернутись до суду чи інших державних органів, або все пробачити і не витрачати час на свій захист. До громадської організації з захисту прав споживачів за минулий рік надійшло 300 скарг і більше 2 тисяч телефонних дзвінків.
15:59
У 2011 році розпочався цикл масових перевірок кав’ярень, барів, ресторанів, Інтернет клубів з метою виявлення порушень, які стосуються авторських прав на музику, програмне забезпечення тощо.
18:08
Що говорить місцеве телебачення і як справляються з психологічними проблемами, депресіями і кризами мешканці Харкова.
16:33
За статистичними даними останніх трьох років, у Харківській області за один рік народжується від 20 до 25 тисяч немовлят. Смертність становить від 45 до 42 тисяч за рік. Спостерігається тенденція укладання шлюбів з іноземними громадянами.
15:39
Нове сімейне законодавство містить положення, згідно до якого, таким особам значно полегшується процес переоформлення документів.
16:15
Чистили річку Харків протягом 10 років і до завершення цих робіт залишилося 600 метрів. За попередніми підрахунками, для проведення очисних робіт потрібно 600-700 тисяч гривень.
15:01
У лютому в столиці Польщі відбулась незвичайна конференція під назвою «Євровбивство-2012». Українські захисники тварин проінформували польських колег про ставлення місцевої влади до безпритульних тварин: "азіатська" жорстокість і корупція в шатах підготовки до європейського чемпіонату.
17:52
Тарас Шевченко за кількістю встановлених пам’ятників поступається лише Будді та Шекспіру. Сьогодні, біля одного з таких пам’ятників, мешканці Харкова переповідали його складний життєвий шлях та давали оцінку останніх політичних новин.
16:51
До пам’ятника Тарасу Шевченку мешканці Харкова прийшли не лише з квітами, а й невеличкими збірками його творів.