Харкiв

00:03
Харків поступово готується до проведення Євро-2012. Вимоги UEFA щодо готельних номерів виконані на 94%
13:58
До цього чорного списку ввійшли також Обласний Центр Народної Творчості та мистецька галерея Слобожанщини.
03:48
На основі закону «Про органи самоорганізації населення» та закону «Про об’єднання громадян» «Зелений фронт» розпочав створення спеціальних органів самоорганізації населення по всій вертикалі державного управляння, починаючи з будинкових та вуличних комітетів і вже підготував відповідні звернення до Президента України та Уряду.
02:57
У приміщенні Харківського осередку партії Народний Рух України регулярно проходять збори прихильників геопланетарної безпеки. Основним напрямом своєї роботи прихильники нового екологічного руху бачать організацію спеціальних акцій з прибирання та утилізації сміття.
02:22
Готуючись до «Євро 2012» міська влада згодилась дати дозволи на відкриття пам’ятних дошок декільком українським діячам. Але в перейменуванні деяких вулиць із явно совєтськими назвами міський голова разом з топонімічною комісією категорично відмовляються, посилаючись на брак коштів.
00:49
Мова йде про відновлення пам’ятної дошки Патріарху Української Греко-Католицької Церкви Йосипу Сліпому. Наприкінці 2010 року її було знищено представниками шовіністичних проросійських кіл регіону. Але українська громада одразу взялися за її відновлення і ця справа скоро буде доведена до кінця.
23:15
Захоплюючий та повчальний приклад справжнього патріотизму та небайдужости показує у центрі Харкова еґипетський араб. Він сам на чужині вирішив підтримати співвітчизників у їхній революційній боротьбі. Не дивно, адже герб республіки - вільний орел, а гімн називається "Моя країна, моя країна, моя країна".
22:31
О.Тягнибок сподівається, що перемога Ігоря Швайки означатиме, що високі рейтинги Реґіонів на сході Україні вже є минулим, а "Свобода" стає єдиною опозиційною партією в масштабах усієї держави. Сьогодні лідер націоналістів відвідав Кегичівський район
19:09
Харківські підприємці не готові примиритися з тиском влади та фіскальних органів. "Ми не дамо уряду Азарова проводити експерименти над підприємцями та ухвалювати життєво важливі закони в сирому вигляді" - заявив Олександр Шармар, керівник міської профспілки підприємців.
20:43
Під час столичної акції протесту біля Погоджувальної ради депутатських фракцій парламенту, Голова Верховної Ради Володимир Литвин почув вимоги протестувальників. Причиною перманентного конфлікту в системі вищої освіти є політика міністра Табачника. Так вважає голова профільного комітету Верховної Ради Володимир Полохало.