Кримiнал

12:56
Експертиза виявлених фрагментів черепа, який може належати вбитому журналісту Георгію Гонгадзе, призначена на середу, 29 липня, і може продовжуватися протягом декількох тижнів.
12:10
23 липня, в четвер в заміський будинок першого віце-спікера українського парламенту Олександра Лавриновича в Плютах Обухівського району увірвалися невідомі, зв'язали сторожа і винесли «мішок» грошей і зброю.
11:09
Син депутата від Партії регіонів Володимира Сивковича Віктор загинув в ДТП. Колеги і друзі Сивковича-старшого не виключають, що смерть його сина Віктора в автокатастрофі невипадкова.
10:47
Останніми місяцями Олексій Пукач докладав всіх зусиль для свого арешту.
11:09
Колишнього начальника головного управління кримінального розшуку департаменту пошуково-розшукової діяльності МВС України, генерал-лейтенанта Олексія Пукача знайшли на Житомирщині.
11:28
Начальник Вовчанського міського управління міліції В’ячеслав Гармаш вельми агресивно відреагував на прохання відпочиваючих на пляжі не лаятися у присутності дітей – він відкрив стрілянину.
13:23
2 липня в Києві відбулося ДТП – на перехресті Харківського шосе і Привокзальної вулиці. БМВ врізався в «Таврію», в якій в результаті живцем згоріла людина. 14 липня стала відома особа водія іномарки.
11:20
Грецький консул відмовив українці у візі, після чого закотив перед нею хамську істерику. Інцидент за участю грецького консула Дімітріоса Міхалопулоса і громадянки України Валентини Малей став предметом службового розслідування в посольстві Греції в Україні.
10:53
У Генеральній прокуратурі України не виключають, що Лозинський знаходиться в країні, але змінив зовнішність, ходу і підроблював документи.
11:31
Досудове слідство Генпрокуратури встановило, що нардеп від БЮТ Віктор Лозинський, прокурор Голованівського району Євген Горбенко і начальник Голованівського РО УМВС Михайло Ковальський навмисно нанесли важкі тілесні ушкодження Валерію Олійнику, від яких той помер.