8 грудня 2014

21:00
До редакції сайту надійшов лист від представників Інституту масової інформації. Вважаючи за потрібне ознайомити наших читачів з офіційною позицією Інституту, ми цей лист оприлюднюємо. Слід зазначити, що висловлені в ньому думки - це думки адміністрації Інституту, а не редакції сайту.
20:24
Усі проблеми через «Харківобленерго». Саме тому деякі маршрути стоять. Знеструмлення почалося після обіду. Не ходили зовсім «рогаті» №7, 45 та 46-й. Повідомляє сайт «Сегодня».
18:40
Мешканці селища прожили без світла майже шість місяців. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
17:32
Сьогодні в центрі міста була обстріляна автівка КП «Харьковские известия». За попередньою інформацією, це сталося на проспекті Леніна. Машина їхала без кореспондентів, був лише водій. Є версія, що стріляли з пневматики. Повідомляє сайт «Статус кво».
17:19
Ніч з сьомого на восьме грудня в Донецьку пройшла напружено. Сьогодні вранці в місті було тихо. Переважну частину минулої ночі стріляли в Кіровському, Київському, Куйбишевському та Петровському районах. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
15:51
Цього тижня інспектори «Дніпрогаз» проведуть планову перевірку. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
15:05
За повідомленням штабу «Оборони Маріуполя», на минулому тижні громадське формування «Маріупольська дружина» віддало полку «Азов» безпілотний апарат, що літає. Повідомляє сайт «Главное».
14:48
В зоні АТО на Донбасі протягом доби дев’ять вояків одержали серйозні рани та ще один загинув. Повідомив Андрій Лисенко, спікер аналітичного центру РНБО. Повідомляє сайт «Главное».
14:25
Таку новину повідав Степан Полторак, міністр оборони України. Четверта хвиля, каже посадовець, потрібна для того, щоб провести ротацію особового складу. - Це має бути, адже необхідно змінити тих хлопців, які вже більше шістьох місяців знаходяться на війні. Мобілізацію потрібно провести з врахуванням всіх тих помилок, які були в минулому допущені, каже Полторак. Повідомляє сайт «Уніан».
13:57
Цього року в Харківській області пільгові квартири одержало тільки чотири молоді родини. Про це свідчить документ – звіт обласної Програми забезпечення молоді житлом. Повідомляє сайт «Стройобзор».