19 грудня 2014

20:42
Інформація представників обласної прокуратури про присвоєння майна посадовцями підприємства буде спростована в суді. Повідомляє сайт «Стройобзор».
20:11
19 грудня, в День святого Миколая, до військової частини в Башкирівці (Чугуївський район) завітала команда харківських музикантів і волонтерів.
19:39
Модульні будинки збираються передати на утримання місту. Мова йде про будинки для біженців, які приїхали з Донецької та Луганської областей. Повідомляє сайт «Харків. Коментарі».
18:54
Головний диригент та директор симфонічного оркестру «Віртуози Слобожанщини» Тарас Куценко розповів про плани оркестру на наступний рік.
18:38
Нещодавно в Лозівському міському суді оголосили вирок. Згідно з ним тридцятивосьмирічного чоловіка відправили на вісім років за грати за жорстоке вбивство рідної людини.
18:07
Усього буде зібрано дев’ятсот сорок п’ять модулів. Вони надані урядом Німеччини як гуманітарна допомога. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
17:54
Під час видачі соціальної виплати в приміщенні колишнього «Приватбанку» люди в черзі влаштували лайку, яка перетворилася на конфлікт. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
17:41
Болотов, колишній проводир луганських бандитів, намагається підбадьорити бойовиків "ЛНР", які остаточно спилися і деморалізувалися. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
13:34
18 грудня працівниці харківського Літературного музею підсумували роботу дитячого освітньо-розважального центру «Книга».