20 грудня 2014

20:12
Урочисте відкриття стартувало. У місті сьогодні запрацювала зелена винуватиця новорічних свят. Крім того, почав працювати святковий ярмарок. Торговельні будиночки, атракціони, майданчик для дітей і навіть кінотеатр. На великій сцені біля колишнього пам’ятника влаштували з приводу відкриття ялинки концерт. А от зведення ковзанки триває. Повідомляє сайт "Статус кво".
19:52
Він стояв в черзі, як і усі інші відвідувачі фінустанови. Коли йому стало погано, він опустився на стілець. Потім його дихання припинилося. Повідомляє сайт Дивись.інфо.
19:16
Нещодавно видавництво «Віват» оголосило допомогти Святому Миколаю створити сюрпризи малечі біженців із зони проведення Антитерористичної операції. Городяни відразу зреагували на такий заклик та привезли чимало літератури для малюків на спеціальний ярмарок, який організували в стінах оперного театру.
14:18
19 грудня в харківському Літературному музеї відбувся вже традиційний концерт до Дня святого Миколая.
13:23
Їх нагородили за те, що вони взяли участь у конкурсі «Які вони, Герої України». Урочисту церемонію вручення нагород учасникам заходу влаштували дванадцятого грудня дві тисячі чотирнадцятого року прямо у приміщенні краєзнавчого музею, в Лозовій. Конкурс був оголошений і розпочатий наприкінці вересня Лозівською громадською міською районною організацією Центр громадських ініціатив «Народна дія», а також представниками «Батьківщини молодої» (молодіжна організація). Усі твори учасників можна було побачити в інтернеті на місцевих ресурсах.
00:08
19 грудня в харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулося відкриття персональної фотовиставки Марини Коган під назвою «Ілюзія і дорога».