18 грудня 2014

21:52
У четвер Київський районний суд обрав стосовно проросійського активіста Гната Кромского (позивний - «Топаз») запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 15 лютого.
21:19
Українська льотчиця Надія Савченко продовжить голодування після 22 грудня, коли планувалося завершення акції протесту. Про це повідомив Марк Фейгін, адвокат українки, яка на даний момент перебуває в московському СІЗО.
21:06
Як повідомляє телеканал 24, на сторінці української Вікіпедії опублікований список загиблих в АТО українських бійців, в якому згадано 1573 імені з точними даними про загибель.
20:55
Як повідомляє прес-служба президента, Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону щодо скасування позаблокового статусу.
20:42
Мешканці міста, які активно проявляють свою проукраїнську позицію, почали отримувати листи з символікою «Харківських партизан». В кожному - листівка із погрозами. Як повідомляє МедіаПорт, слідчі управління СБУ в Харківській області про ці факти знають і наразі перевіряють інформацію.
20:28
ОБСЄ через спротив Російської Федерації знову не змогла розширити мандат своєї Спостережної місії на російських пунктах пропуску «Гуково» та «Донецьк» у Ростовській області на кордоні з Україною.
20:10
17 грудня в приміщенні харківського Держпрому відбулося перше засідання новоствореної Громадської ради.
14:36
ШАБАТУРА СТЕФАНІЯ МИХАЙЛІВНА, видатна художниця декоративно-ужиткового мистецтва і громадська діячка, член правозахисної Української Гельсінкської групи, померла 17 грудня 2014 року після тяжкої тривалої недуги.
12:38
17 грудня в харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшов вечір пам‘яті Катерини Серебрякової, доньки видатної художниці Зінаїди Серебрякової.