24 грудня 2014

23:38
Четвертий місяць під мостом. Військові з 92-ої окремої механізованої бригади тримають варту на крайній позиції в місті Щастя.
19:33
«Бальцерович з колишнім урядом Польщі влаштували найсерйозніші реформи. Бальцерович не дуже популярний в країні, однак Польщу знають в усій Європі. Ми теж готові іти за прикладом Польщі», - повідомив Арсеній Яценюк під час засідання Нацради реформ. Повідомляє сайт «РБК-Україна». Повідомляє сайт "ДЕПО".
18:51
У першу чергу змінять схему відключень для фідерів, від яких залежить постачання енергії до медзакладів, судів та торговельних центрів. Повідомляє сайт «Об’єктив-новини».
18:20
Неподалік будівлі міськвиконкому в одній із аптек, де сховався один з тутешніх депутатів, представники Євромайдану поставили бак для сміття. Повідомляє сайт «Укрінформ».
17:37
Опівдні двадцять четвертого жовтня в районі монумента Борцям революції відбувся так званий «антиблокадний» мітинг. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
17:20
Голова донецьких терористів вважає, що кожен чоловік старший вісімнадцяти років зобов’язаний «стати під зброю». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:06
Батальйон сформований у березні 2014 року і несе службу на блокпостах Дніпропетровської області і в зоні АТО. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:15
Долар впав на 19 копійок, євро - на 27. Про це Domik.ua повідомили в прес-службі Національного Банку України.
16:32
24 грудня громадські активісти Харкова пікетували сесію Міської ради. Вони вимагали дозволити представникам громади бути присутніми на сесії.
14:18
23 грудня під стінами Ленінського районного суду оприлюднили висновок Харківського люстраційного комітету щодо судді Лідії Іванісової.