4 грудня 2014

01:07
3 грудня в Харкові відбулася презентація україно-польського проекту «UKRoPOlis», ініціатором якого став театр «Арабески» при підтримці генерального консульства Республіки Польща в Харкові.
22:50
3 грудня в харківській книгарні «Є» відбулася презентація книг одразу двох авторів: це «Шлях богомола» Володимира Єшкілєва та «Повидло з яблук» Ольги Деркачової.
19:29
На вулиці Краснодарській загинула кобила. Вона бігла вулицею без упряжки. Повідомляє сайт АТН.
18:24
Вони разом приїхали з Північної Африки на навчання в Україну. Мова йде про двох братів-іноземців. Одному було двадцять п’ять років, іншому – двадцять два. Одного дня брати посварилися між собою. Конфлікт між рідними вийшов не на жарт серйозним. Менший довго не міг вгамуватися та в люті вдарив ножем в спину старшого брата. Сайт Новости Харькова.
17:36
Електрику сьогодні відключали за п'ятнадцять хвилин до десятої ранку. Представники міськради пояснюють, все це робилося для того, щоб зменшити кількість споживаної енергії в зв’язку з аварією на Запорозькій АЕС. Повідомляє сайт "Сегодня".
17:19
Експерти та вибухотехніки зупинку метро Малишева перевіряли протягом кількох годин. Для цього довелося вивести на вулицю більше півсотні людей. Повідомляє сайт Статус кво.
17:12
Повідомлення про хибне замінування до міліціонерів Комінтернівського району надійшло на початку першої години дня. Невідомий жартівник подзвонив на сто два та сказав, що прямо на станції закладена бомба. Оперативники та кінологи відразу прибули на місце події. Усіх пасажирів довелося евакуювати. Зараз спеціалісти перевіряють усю станцію. Повідомляє Інтерфакс.
14:17
Саме так зветься ліцензійний альбом харківської співачки-шансоньє Люцини Хворост, який щойно вийшов у київському музичному видавництві "Наш Формат".
14:12
Про це повідомив голова «республіки» в ефірі місцевого телеканалу. Передає сайт «Восточный дозор».
13:40
Третина особового складу підрозділу «Вимпел», який приїхав в Донецьк з Росії, загинула під аеропортом. Повідомляє сайт «Восточный дозор».