1 грудня 2014

21:33
Сьогодні ввечорі обірвалось життя письменника і дисидента, члена ініціативи "Першого грудня" Євгена Сверстюка. Через два тижні йому б виповнилось 86.
21:10
"Псевдоконверти" із унікальними марками, малюнками, а також десятки телеграм створив художник Костянтин Аленінський.
20:15
Три вистави та одна надважка дискусія за участю митців і військових (“Війна. Пошук ідентичностей”): з 3 по 8 грудня у Харкові відбудеться перша серія спільного українсько-польского проекту UKRoPOlis.
17:42
У Луганську буде скореговано новий графік подання води. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
17:32
Бойовики не припиняють обстрілювати українських військових. Минула доба налічує 41обстріл позицій. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
17:26
1 грудня в малому залі Харківської облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди завоювання в десятий раз золотих медалей чемпіонів України регбістам харківського клубу «Олімп».
17:16
У Дніпропетровському університеті з’явилася вакансія ректора. Нещодавно Сергія Алфьорова звільнили. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
17:05
Видатному українському поету та письменнику вручили в Швейцарії премію - Jan Michalski Prize. Це одна з найбільш престижних винагород за літературні досягнення. Мова йде про Сергія Жадана та його роман «Ворошиловград». Саме цей твір і обрало журі. Роман визнали «епосом пострадянської неприкаяності». Текст перекладено французькою мовою. Автор найближчим часом повинен отримати 50 000 швейцарських франків. Повідомляє сайт Culprostir.ua.
16:40
Прийшла зима, морози з кожним днем стають більш міцними, відповідно збільшується навантаження на мережі, тому починаються вимушені відключення енергії, пояснюють спеціалісти «Харківобленерго». Повідомляє сайт АТН.
15:53
Підприємці з ТЦ «Барабашово» вже не перший день чекають на рішення свого питання від міської та обласної влади. Повідомляє сайт АТН.