21 грудня 2014

19:23
21 грудня на головній площі Харкова відбулося традиційне недільне віче. На ньому була обговорена низка актуальних для міста питань.
19:19
Мова йде про арт-кав’ярню на Римарській. В листопаді там був теракт. Повідомляє сайт агенції Форум.
19:08
Вона продавала диски з порнографією прямо на станції підземки «Студентська». До неї підходили люди і питали, чи можна придбати диски з порнокіно. Жінка повідомляла, що диски вона продає за сорок п’ять гривень кожен, і що забрати таке «добро» можна за годину після замовлення. Після цього реалізаторка дзвонила знайомому, який привозив їй відповідний кіноматеріал. Повідомляє сайт "Статус кво".
18:51
Мова йде про «Завод ім. Малишева». Тут обладнання для виготовлення БТРів переводили на металобрухт. Передає сайт ТСН.
18:34
Мова йде про віялові відключення. Таку новину повідав Олександр Светелик, замміністра енергетики України. Повідомляє сайт «Статус кво».
17:58
Зовні ялинка залишалася такою, якою була минулоріч, але для неї переписали програму ілюмінації, а це дозволило забезпечити нове кольорове оформлення. Заввишки вона тридцять дев’ять метрів. Повідомляє сайт «Стройобзор».
17:42
Якість води у централізованих водогонах та криницях області залишає бажати кращого. Таку новину повідали експерти СЕС Харківщини після того, як отримали результати досліджень. Повідомляє сайт "Главное".