15 грудня 2014

20:12
М’ясокомбінат у Куп’янську відновив роботу. Про це повідомив мер Куп’янська Володимир Демченко. Повідомляє сайт Статус кво.
19:54
На благодійному заході розіграли двадцять сім лотів, двадцять шість з них харківські художники заявили початково, а двадцять сьомий став сюрпризом, ним виявився парашут від збитого російського безпілотника.
19:39
Харківські бізнесмени разом з громадськими активістами провели пікет у будівлі Головного управління Міндоходів на Харківщині (вул. Пушкінська, 46). В акції взяли учать близько тридцяти осіб, люди тримали в руках плакати «Амністію для бізнесу», «Стоп диверсії проти економіки», «Ні корупції в Україні».
19:22
У Харкові на Південному вокзалі затримали військовослужбовця зі зброєю.
18:38
Ніч з чотирнадцятого по п’ятнадцяте грудня в Луганську пройшла спокійно. У місті зберігаються проблеми з водою. Електрика є в багатьох будинках. Місто продовжують підключати до центрального опалення, але в багатьох будинках опалення нема.
18:41
14 грудня на традиційному недільному віче вкотре обговорили питання суспільної безпеки .
18:18
Це стане можливим завдяки роботі нового міністерства інформаційної політики України. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
18:07
Підприємства Дніпропетровщини допомагають з ремонтом техніки, що постраждала в АТО. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
10:44
На Харківщині загинули на водоймі діти. Троє малюків потрапили під кригу. Їм було по чотири, шість та вісім років. Врятувати малечу не вдалося. Інформує сайт Харків коментарі.
10:13
Нацбанк підвищив курс євро та долара.