5 грудня 2014

23:29
4 грудня на кафедрі медіакомунікацій ХНУ імені В.Н. Каразіна відкрилася сюрреалістична виставка Карла Росмана. На ній було представлено близько 30 робіт автора.
21:29
4 грудня в харківському Літературному музеї відбулося відкриття святкової виставки під назвою «Різдвяні янголи».
20:56
Консисторія Харківсько-Полтавської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви з глибоким сумом сповіщає, що 1 грудня 2014 р. на 86-му році життя після важкої хвороби спочив у Бозі один із ініціяторів і лідерів відродження Української Автокефальної Православної Церкви, довголітній редактор газети «Наша віра», парафіянин Різдво-Богородичного храму м. Києва Євген Сверстюк. Повідомляє сайт Української Автокефальної Православної церкви Харківсько-Полтавської єпархії.
20:45
3 грудня в приміщенні харківської Спілки письменників пройшло нагородження лауреатів конкурсу «Міжнародна слов‘янська поетична премія».
19:51
Польща для українців зробить сюрприз. Збирається давати мешканцям України турвізи на два роки. Інформує сайт Захід.нет.
19:41
Це буде вже друга хвиля люстрації українських очільників. Повідомляє Перший український інформаційний.
19:15
З держпідприємства «Харківський бронетанковий завод» передали першу партію танків концерну «Укроборонпром». В прес-службі концерну розповіли, що танки вже підготували для виконання завдань на полі бою. Повідомляє сайт в небі.сом.
18:52
Порошенко завтра планує передати зброю для ЗСУ. Відбудеться це в Чугуєві (Харківська область). Повідомляє сайт УНН.
18:36
Сьогодні в переліку хибних замінувань була Зміївська ТЕС. Ця станція дає електрику відразу трьом областям України (Сумській, Полтавській, Харківській). О пів на одинадцяту ранку на ТЕС подзвонив невідомий «жартівник» і сказав, що бомба закладена в адміністративній будівлі прямо на першому поверсі. Повідомляє сайт Телеграф.
18:13
Раніше в новинах повідомляли, що всі ці аварійін відключення триватимуть у Харкові до п’ятого грудня . І ось п’яте грудня вже завершується, можна підбити підсумки щодо відключень електрики за сьогоднішній день. Повідомляє сайт Статус кво.