28 грудня 2014

22:27
Понад 60 днів на передовій несуть службу солдати в селі Кримське. Керівництво обіцяло їм відпустку до Нового року. Проте в призначений раніше день від'їзду військові дістали наказ розпакувати речі й залишитись на позиціях.
19:44
За кілометр від бойовиків знаходяться українські вийськові, які стоять під селом Кримське у Луганській області. Дорогу до передової контролюють збройні сили України – зараз у Кримське мають змогу потрапити тільки місцеві мешканці і тільки на власному транспорті. А ось транспорт військовий через бої залишиться на території села.
18:48
38-річний журналіст, блогер з Харкова Роман Черемський вирушав на Донбас робити репортаж і 4 місяці просидів у полоні. Романа Черемського в рідному місті знають як українського активіста і журналіста - писав він для газети "Український простір" і інших видань. 16 серпня чоловік разом з правозахисником з Черкас і знімальною группою телеканалу "112" вирушав до зони АТО.
18:20
Перше засідання по суті у справі колишніх тюремників, які опікали Тимошенко на момент її перебування в Качанівській колонії, почалося за відсутності самої потерпілої. Її представник повідомив до суду, що тепер уже депутат Верховної ради, зважаючи на зайнятість, не може бути присутнім на засіданнях. Повідомляє сайт "Главное".
17:47
Міліціанти відділу Жовтневого району затримали тридцятидев’ятирічного чоловіка, який грабував будинки мешканців. Сума награбованого становить двадцять три тисячі гривень. Про цього грабіжника стало відомо після того, коли постраждалі мешканці почали звертатися до правоохоронців із заявами про крадіжки.
16:31
Поїзд #082П сполученням "Сімферополь-Харків", який вирушав в суботу з Криму на материк, сьогодні вранці приїхав до Харкова та запізнився на півгодини.
20:31
28 грудня 2014 року, неділя. Температура повітря вночі -5, вранці -3,-4, вдень -6, -7, ввечері -7 градусів за Цельсієм.
02:35
27 грудня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулася прес-конференція, присвячена грузинському досвіду по роботі з внутрішньо переміщеними особами.