23 грудня 2014

00:35
Школа у селищі Кримське запрацювала тиждень тому. У будівлі немає опалення, тож діти навчаються через день і за скороченим розкладом. На навчання дітей водять батьки, адже село знаходиться практично на передовій. Тут часто трапляються обстріли.
23:18
23 грудня Харківський обласний Будинок письменників знову зібрав під своїм дахом прозаїків, поетів і критиків. Літератори завітали на презентацію книжки Олесі Шепітько "Овлур та інші повісті" (Харків, вид-во "Майдан", 2014).
21:17
24 грудня громадська організація «Східний корпус» разом з іншими харківськими активістами проведе пікет на встановленому ними блокпосту (Салтівка, вул. Командарма Корка, Циркуни).
20:23
22 грудня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулися установчі збори з приводу майбутніх тренінгів по інформаційній безпеці.
20:08
Попит на відпочинок за кордоном у Харкові впав майже втричі в порівнянні з минулим роком. Про це повідали експерти турагенцій міста. Передає сайт «Статус Кво».
18:55
У січні наступного року МНС Росії планує відправити черговий гуманітарний конвой на Донбас. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
19:19
Електроенергія без перебоїв під час віялових відключень постачатиметься до закладів освіти, культури, спорту та охорони здоров’я. Про це повідали в харківській мерії під час наради з директорами департаментів виконкому. Під час заходу говорили, що світло не будуть вимикати у відділеннях лікарень та інших закладів охорони здоров’я, де людям надають невідкладну медичну допомогу. Повідомляє сайт "Новости Харькова".
18:43
У «народних республіках» в новорічну ніч скасують комендантську годину. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
18:29
За оцінками експертів зброї, виробництво мінометів не вимагає спеціального обладнання. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
18:15
У Дніпропетровську все ж таки відбудеться судове засідання в справі екс-прокурора Вадима Бєлого. Суд відбудеться у п’ятницю, двадцять шостого грудня, о дев’ятій годині ранку, в будівлі Бабушкінського суду. Повідомляє сайт «Восточний дозор».