7 жовтня 2015

18:44
Центральна виборча комісія зареєструвала п’ятьох претендентів на посаду мера Чугуєва. Серед них є і чинний міський голова Галина Мінаєва.
17:41
Експерти прогнозують: поява 3G не лише змінить український бізнес, підніме рівень освіти і відкриє нові можливості перед користувачами, але і підвищить популярність деяких послуг, наприклад, онлайн телебачення.
16:15
Серед кандидатів - дві представниці прекрасної половини людства.
15:45
Професіонал-супертяж, вихованець луганської школи боксу В'ячеслав Глазков стане спаринг-партнером польського боксера Маріуша Ваха під час його підготовки до поєдинку з росіянином Олександром Повєткіним.
15:02
Про те, що він більше не пацієнт лікарні невідкладної допомоги, чинний депутат міськради, кандидат в мери і перший номер списку кандидатів у депутати міськради Харкова від партії Народний Контроль Анатолій Родзинський дізнався в суботу. Говорить, йому просто відмовили в лікуванні, в палаті поміняли замки, а одяг запропонували забрати в понеділок у приймальному відділенні.
14:41
Одіозний нардеп Михайло Добкін за все своє життя поміняв шість різних парламентських партій.
14:28
Солдати ЗСУ повідомили про арешт в Сєверодонецьку добровольця з батальйону «Айдар» В'ячеслава Соболя.
13:38
Хто загинув під колесами іномарки - поки невідомо. Особу загиблого встановлюють спеціалісти.
13:18
На Харківщині невідомі підірвали цистерну з паливно-мастильними матеріалами. Сталася пригода на зупинці залізниці «Куп’янськ-Вузловий».
12:58
Поетична зустріч відбулася в межах Першого міжнародного фестивалю сучасного мистецтва МUTABOR.