26 жовтня 2015

19:48
27 жовтня в Харкові стартує ретроспективний проект «IN MEMORIAM», присвячений творчості художника Віталія Куликова.
18:23
Результати паралельного підрахунку голосів «З Самопомочi» в Харкові співпадають з тими, що є на сайті виборчкомів, і з екзит-полами.
16:52
На Харківщині побудують електропідстанцію. Називається вона «Слобожанською». Її вартість 2 млрд гривень.
13:52
В інтернеті з’явилося відео, на котрому можна побачити, як і в Харківській міській територіальній комісії приймають протоколи та бюлетені.
13:22
Нові поліцейські за перший місяць роботи зупинили 70 нетверезих людей за кермом авто. Патрульні оформили близько 800 протоколів за порушення правил дорожнього руху.
12:39
Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації 19 жовтня уклав угоду з ТОВ «Техекс-газ» на технічне переоснащення системи теплопостачання в с.Чкалівське (Чугуївський р-н).
10:15
Одним з головних порушень під час місцевих виборів у Харкові стали виноси печаток за межі ДВК та маніпуляція з протоколами результатів голосування. Подібні протиправні дії можуть спотворити результати виборів.
09:23
За даними виборчкому, у місті на дільниці прийшло всього 493, 5 тисяч людей, тобто 45,6% від загальної цифри тих, хто мав право голосувати.
08:16
Натовп у Харківському міськвиборчкомі. Тут зібралися представники ДВК Харкова. Вони розпочали приносити протоколи, що свідчать про підрахунок голосів щодо депутатів облради.
07:48
У ДВК №1531 Московського району Харкова (вул. Юр'ївська 4а), голова і секретар комісії взяли печатку та зникли з місця засідання комісії в невідомому напрямку. Про це повідомляють члени дільничної комісії та спостерігачі від ХМО ПП «Об’єднання «Самопоміч»