15 жовтня 2015

22:17
Роман Хрипко, менеджер з розвитку бізнесу, окреслив низку проблем, з якими зараз стикаються українські фермери. За його словами, вони в першу чергу полягають в фінансуванні, низьких цінах на продукцію та невизначеності з ринком землі.
21:07
Українці витрачають все більше трафіку. Згідно з дослідженнями, цього року популярність мобільного інтернету зросла на 50%. Сьогодні ми розберемося, на що українці витрачають свій дорогоцінний трафік.
20:20
В країні запрацював Державний фонд регіонального розвитку. Про це під час виставки «Агропорт-2015» розповів керівник групи з розробки стратегії Харківської області Олександр Лукашов.
19:14
Яке майбуття сільських територій , що таке стратегія розвитку Харківської області, і як цей документ змінився після ухвалення закону про децентралізацію влади ? Під час виставки «AGROPORT – 2015» керівник групи з розробки стратегії Харківської області Олександр Лукашов дав відповіді на ці питання.
19:18
15 жовтня в Харкові стартував ІІ Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPОRT-2015, який об’єднав під своїм дахом аграріїв з усіх областей України.
18:05
Близько півсотні експертів, серед яких представники Світового банку, Банку реконструкції та розвитку та ООН, а ще майже п’ять тисяч учасників. У Харкові розпочався найвеличезніший захід східного регіону «AGROPORT – 2015», на котрому зібралися аграрії з усіх областей України, аби налагодити співпрацю та поділитися досвідом з колегами в різних галузях сільського господарства.
17:20
Відомий волонтер і колишній капітан ФКА «Металіст» Олександр Горяїнов обговорив з екс-президентом футбольного клубу Олександром Ярославським перспективи його участі в майбутньому команди.
22:34
Після щоденних терактів в Єрусалимі ізраїльська влада направляє армію на допомогу поліції. В країні все частіше нападають з ножами на солдатів і мирних жителів - радикальні ісламісти оголосили «третю інтифаду» (озброєне повстання).
22:01
З нового року чинні паспорти можна буде обміняти на нові пластикові ID- карти. Цей документ замінить внутрішній паспорт.
21:43
Виробляти набої в Україні збираються з наступного року. Про налагодження цієї галузі заявив Арсеній Яценюк, прем'єр-міністр України.