19 жовтня 2015

22:37
Депутат міськради Дмитро Маринін під час прес-конференції заявив, що тих, хто відвідував судові засідання над Кернесом, можуть засудити за статтею «Хуліганство».
20:41
Згідно з альтернативною версією, "злив" про скандал за участю Євгена Мельника був ініційований старими міліційним кадрами, які не в захваті від ініціатив чинного міністра МВС Арсена Авакова.
20:21
Скандальна історія з п'яним керівником патрульної поліції Євгеном Мельником обростає новими фактами.
19:43
Про це заявляють керівники міської організації політсили, які вважають, що їх суперники бояться конкуренції, тому опустилися до незаконних методів боротьби.
17:48
Михайла Добкіна цього разу не буде у виборчих бюлетенях. Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати його та ще двох кандидатів.
17:49
Анастасія Бондаренко, радниця міністра соціальної політики з питань ВПО під час прес-конференції розповіла, чому вимушеним переселенцям не варто боятися звертатися до чиновників.
16:43
Список партій і основні депутати з їх політичною концепцією і статусом. У Харківську міську раду балотується 20 партій. Від них депутатами висунулися 1018 людей.
15:44
В Харківському національному університеті ім. Ярослава Мудрого будуть вибори мера. Проректор з наукової роботи Анатолій Гетьман зійшов з виборчої гонки на посаду керівника ВИШу.
14:28
Мова йде про Олексіївське джерело. Воно розташоване на Клочківській. Там нещодавно завершили першу чергу з облаштування території.
14:15
Експерти повідомили, що курси валют почнуть «розкручувати» спекулянти.