6 жовтня 2015

20:04
У дитячих садочках, лікарнях та школах опалення з’явиться вже цього тижня.
19:05
Активісти та волонтери виклали власну версію щодо фінансового скандалу навколо БФ «Сестра милосердя АТО».
16:15
Узимку українських школярів відправлять на позапланові канікули, підприємства промисловості працюватимуть вночі, а у помешканнях буде дуже низька температура. Не виключають і віялових відключень.
16:00
У місті Сєверодонецьк Луганської області, що виконує нині функції обласного центру, знову піднялася вартість орендованого житла.
14:52
У Харкові все більше стає хабарників у різних сферах життєдіяльності. То акушер-гінеколог за виписку породіллі бере 10 тисяч гривень, то декан заочного відділення просить гроші за сприяння у достроковому складанні сесії, або мера Люботина неодноразово ловлять «на гарячому». Кого цього разу затримали в під час одержання хабаря?
13:58
Цього разу причиною пожежі стала суха трава. Її підпалили люди, які міркують , що у такий спосіб вони роблять корисну справу.
13:01
На одному з підприємств, яік працюють у Луганську, в черзі за заробітною платою втратили свідомість відразу три працівники.
13:14
Зараз у Київському райсуді розглядають справу по суті громадянки Росії Лариси Чубарової (диверсантки «ДНР» «Терези»). Її звинувачують у жорстокому ставленні до полонених вояків АТО, а ще у вчиненні багатьох терактів.
12:24
У центрі Харкова у аварію на дорозі потрапила легкова автівка держохорони.
11:03
Про вчорашнє хибне замінування будівлі ХОДА повідомили на електронку прес-служби МВС Харківщини.