13 жовтня 2015

23:22
13 жовтня в Харківському кризовому інфоцентрі відбувся круглий стіл, під час якого іноземні експерти навчали представників ЗМІ як правильно взаємодіяти з судами.
17:45
На Салтівці сталося чергове ДТП. Місце аварії - перехрестя Гвардійців Широнінців та Уборевича.
16:01
У флешмобі взяли участь студенти усіх ВИШів Харкова. Ідея заходу – показати українським воякам, що молодь іх підтримує в усьому.
15:43
Агентство моделювання ситуацій провело соціологічне дослідження, присвячене електоральним перевагам харків'ян напередодні виборів мера і депутатів міськради. Результати дослідження були презентовані 13 жовтня в інформаційному агентстві «Українські новини».
14:54
Засідання у справі Лариси Чубарової (терористки «Терези») знову перенесли. Процес відбудеться 3 листопада. Таке рішення ухвалив Київський райсуд Харкова.
14:41
В Харківській області частими стали аварії мотоциклістів. Цього разу дтп, в якому загинув чоловік на мотоциклі, сталося в селі Рябухіне.
14:05
Спочатку дефіцит цитрусових та бананів, а потім цибулі. В країні очікують «цибульний голод», який може викликати небувале зростання цін.
12:51
Біля градусника, поблизу ст. метро «Історичний музей», зіткнулися дві автіки. У ДТП потрапили ВАЗ та Porsche Cayenne.
12:35
У Куп’янському районі причиною пожежі став саморобний електричний обігрівач. Загинула людина.
11:27
Збірна України свої амбіції поїхати на ЧЄ-2016 до Франції буде доводити у раунді плей-офф. У поєдинку проти Іспанії, який команді Михайла Фоменка потрібно було вигравати, щоб пройти напряму як найкраща третя збірна, українська команда показала досить непоганий футбол, проте без забитих м'ячів.