28 жовтня 2015

20:02
Електропоїзд збив насмерть чоловіка, який прямував через колію в навушниках.
18:17
На Харківщині у Нововодолазькому районі фермер розорав пам’ятник історії. Мова йде про вал фортеці святої Парасковії 18 сторіччя. У давні часи в цій місцині проходила Українська оборонна межа.
17:47
ХОО ПП «Об’єднання «Самопоміч» вважає, що встановлення результатів виборів до Харківської обласної ради штучно затягується. На 28 жовтня 2015 року з 96 територіальних виборчих округів по виборам депутатів до Харківської обласної ради, що розташовані у районах Харківської області,до Харківської обласної ТВК здано лише 28 протоколів з результатами виборів до Харківської обласної ради. Протоколи з результатами голосування до Харківської обласної ради з 24 територіальних виборчих округів розташованих у Харкові вже здані до Харківської міської ТВК.
17:41
25 жовтня в Польщі пройшли парламентські вибори. У Польщі Парламент складається з двох палат - Верхньої і Нижньої, тобто вибори були одночасно в обидві палати.
14:47
У листопаді в Донецькій області з'явиться ще один офіційний пункт пропуску. Як повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, таке рішення ухвалене у зв'язку з великим потоком авто на вже існуючих пунктах пропуску.
14:39
Десять тижнів 1200 студентів-поліцейських навчатимуться в Дніпропетровську.
14:22
У зв’язку з кризою, що склалася в країні, виробники кондитерки менше стали виготовляти солодощів.
13:42
На вулиці Володарського поблизу будинку №44 сталася шляхова аварія. ДТП відбулося за десять хвилин до сьомої вечора.
13:27
У Дергачівському районі на Білгородській трасі «Харків-Москва», поблизу села Руська Лозова, чоловік, який був за кермом авто Toyota Prado, наїхав на пішохода 1984 року народження.
10:34
У Дніпропетровську продовжують підвищуватися ціни на продукти. Втім, аналогічна тенденція простежується і в інших містах України.