23 жовтня 2015

09:37
До вечора п'ятниці прийшла чергова інформація про системні фальсифікації на виборах в Харківській області, запланованих місцевою владою.
20:58
Українці, які майже два місяці тому перетворилися на виборців, в суботу, 24 жовтня, зможуть відпочити від обридлої передвиборної агітації.
19:27
У районних виборчих комісіях деяких районів Харківської області виявлено декілька тисяч неврахованих бюлетенів для голосування.
18:48
До дня голосування залишається усе менше часу. У Харкові не вщухають пристрасті навколо незаконної агітації: зняті білборди знову виникають у недозволених місцях. Кандидати в депутати і мери по черзі роблять заяви, штаби партій навперебій повідомляють про напади на намети. А правоохоронці відкрили два десятки проваджень на більше сотню звернень з приводу порушень закону про вибори.
18:32
Сьогодні, 23 жовтня, в готелі Kharkiv Palace проходить перша Всеукраїнська олімпіада і форум з кібербезпеки HackIT - 2015. Захід підтримали і представники «Об'єднання «Самопоміч» - народний депутат Роман Семенуха, кандидат на посаду Харківського міського голови Тарас Сітенко і кандидат у депутати Харківської обласної ради Едуард Рубін.
16:07
У обласному центрі, що знаходиться під контролем влади самопроголошеної "ЛНР", вкрали вантажну "Газель", що належить редакції відомої луганської газети "Ракурс".
15:06
Анастасія Шевченко завоювала "бронзу" на етапі Кубку світу із самбо.
15:58
22 жовтня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала персональна виставка живопису Ленура Веліляєва під назвою «Імпульс».
15:22
Димову шашку до навчального закладу №61 кинули ще за кілька хвилин до того, як туди принесли виборчі бюлетені.
15:01
Інцидент трапився в школі №61 на вул. Танкопія. Невідомі кинули димову шашку у приміщення навчального закладу.