24 жовтня 2015

18:45
Співробітники харківського управління СБУ накрили друкарню, що виготовляла передвиборчу агітацію, яка порушує українське законодавство.
16:49
23 жовтня в харківському Літературному музеї відбувся творчий вечір Тетяни Гребенюк та Ольги Садкової під назвою «Музи проти гармат».
15:16
Люди прямували маршрутом «Луганськ-Білгород-Київ». Затримання нелегалів працівниками СБУ відбулося на пункті Гоптівка.
18:06
Виборцям одного з округів Харківської області видали «Зразок правильного заповнення бюлетенів», де на блакитному фоні вказаний порядковий номер «правильної партії», на жовтому – «правильного» мера, на рожевому – «правильного» кандидата.
14:54
Наскільки сучасна молодь знається на політиці? Що думають студенти про місцеві вибори 2015?
14:36
Мова йде про Савкін Яр. Молодь Харкова зробила проект з його реконструкції. Називається він «Савкін яр. Оаза в місті».
13:27
Як завжди у Харкові під вибори щось ремонтують та встановлюють. І більше того, щоразу влада міста презентує це у вигляді такого собі "подарунка" для городян. Мовляв, ось вам - відреконструювали те, що ніхто і ніколи до нас не робив. Цьогорічні вибори не стали винятком. Біля ПК ХТЗ відкрили після першої частини реконструкції сквер.
12:43
На вул. Клочківській трапилася дорожня пригода за участю трамвая. Транспорт розгорнувся упоперек рейок.
12:34
Прес-конференція на тему «Актуальні напрями для допомоги воїнам та ветеранама АТО у Харкові в умовах гібридного миру» пройде сьогодні, 24 жовтня, о 14:00 у харківському філіалі Інституту Горшеніна.
10:35
На Харківщині, неподалік Малої Данилівки, прямо у лісосмузі знайдено було цілий арсенал зброї. Його туди сховав мешканець міста.