2 жовтня 2015

18:39
Сьогодні вдень, 2 жовтня, активісти Харкова влаштували мітинг біля нафтопереробного заводу у Богодухові. Пікетувальники вимагали зупинити незаконну, на їх думку, переробку нафти, а ще вони прагнули зустрітися з керівником підприємства.
17:43
Представники прокуратури Харкова затвердили та спрямували до суду звинувачувальний акт відносно декана заочного факультету одного з ВИШів Харкова. Цей педагог у серпні-вересні двічі отримував хабар.
16:07
Біля всім відомого «Мавзолею» на Салтівці трапилася дорожня пригода. Сталося все неподалік самого під'їзду.
14:58
У підконтрольній бойовикам Горлівці запрацював коксохімічний завод «Істек», куди стоїть черга тих, що бажають працевлаштуватися. Про це повідомляє співтовариство «Nova Gorlivka» у Фейсбуці.
13:37
Луганчани, які не є родичами або друзями «ополченців» і керівництва «ЛНР», вважають за краще гуляти весілля «по-тихому».
14:10
На Сімферопольській трасі трапилося серйозне ДТП. Це місцина поблизу Харкова – перехрестя Карачівка-Бабаї. Там іномарку пом’яла фура.
13:56
25 жовтня городяни обиратимуть мера з 11 кандидатів.
13:28
Його викрали у Жовтневому районі Кривого рогу, на вул. Ватутина. Четверо невідомих затягли силою одного чоловіка до авто «Авео». Що вони з ним потім робили?
13:08
На Харківщині знову могла сталися диверсія, якби не правоохоронці, які вчасно зупинили підозрілу автівку на трасі Харків-Вовчанськ.
12:33
Гречка, обіцяють експерти, скоро подорожчає, оскільки на неї буде дефіцит.