31 жовтня 2015

00:31
У новому розкладі польського перевізника PKP Intercity в грудні з'являться поїзди Вроцлав-Варшава-Львів.
23:42
Сьогодні активісти "Автомайдану" і кілька народних депутатів здійснили автопробіг до будинку президента України Петра Порошенка з вимогою відставки Генерального прокурора Віктора Шокіна.
23:14
31 жовтня у Волновасі Донецької області був повалений пам'ятник Леніну.
22:18
Нардеп Філатов виклав відео затримання Корбана в інтернет.
21:47
Стали відомі імена українців, які згинули на борту російського авіалайнера.
21:21
На акції збіралося близько 800 прихильників партії "УКРОП" та одного з її лідерів якої Геннадія Корбана, якого підозрюють в організації злочинного угруповання, - повідомляє ЦензорНет.
20:49
Слідчі ГСУ МВС заарештували 2600000000 грн на депозитних рахунках фізичних та юридичних осіб ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку", що належить Олександру Януковичу.
20:16
Корбану визначається процесуальний статус, а прокуратура чекає провокацій.
19:50
Наразі фахівці будуть з’ясовувати, чому впав російський аеробус. Чи то було технічна неполадка, чи то в цій катастрофі винні пілоти, чи це просто була звичайна диверсія. З приводу останньої версії, то владники Єгипту відразу ж спростували варіант, що лайнер могли збити чинні у Сінаю бойовики, не дивлячись на те, що за попередніми даними, літак зник з радарів поблизу гір Ен-Нахаль, де перебувають екстремісти, що протистоять владі.
19:24
З приводу затримання сьогодні, 31 жовтня, колишнього кандидата в мери Києва, лідера «Укроп» Геннадія Корбана політики почали висловлювати свої думки.