Харкiв

12:58
Наразі у полтавському суді допитують свідків. І не тільки свідків. Кернесу дозволено задати кілька питань потерпілому.
12:09
Засідання у справі Кернеса вже триває більше години. Сьогодні до Полтавського суда разом з Кернесем завітав його друг-не розлий вода Добкін.
09:51
Об 11 годині у полтавському суді продовжать розглядати справу мера Харкова Кернеса та його двох охоронців.
14:41
На території ТЦ «Барабашово» пожежу приборкали. Спеціалісти знайшли місце загоряння.
13:27
На ТЦ «Барабашово» майже догорів перший поверх магазину «Новый век». Полум'я перекинулося вже на другий. У вогні увесь другий поверх. Чутні вибухи. Тріскаються стекла.
12:50
15 листопада 2015 року в Харківському національному університеті ім.. В.Н. Каразина відбудеться олімпіада зі спортивного програмування. Розпочнуться змагання за адресою пл. Свободы, 4, ауд. ім. Синельникова (основний корпус ХНУ ім. В.Н.Каразина). Початок о 10:00.
12:26
На території торговельного центру «Барабашово» у Харкові валить чорний дим.
20:50
13 листопада під час прес-конференції співавтори Проекту Закону «Про внесення змін в Податковий кодекс України відносно податкової лібералізації» розповіли про його особливості.
18:03
Засновник і генеральний директор компанії Агротрейд Всеволод Кожем’яко з капіталом в $81 мільйон займає 11 позицію в списку найбагатіших бізнесменів України, які працюють в сфері АПК.
16:14
У Харкові не можна допустити, аби провулки, вулиці та в’їзди мали однакові назви. Також у топонімах не повинно бути різного роду префіксів як ново-, старо-, між-, все це лише створює проблеми для комунальних служб, і не відповідає законам топоніміки.