Харкiв

10:20
Жодні вихідні у Харкові не проходять без дорожніх пригод. Ввечері 20 вересня одна з таких сталася на вулиці Котлова.
10:09
У неділю, 20 вересня, біля Харкова трапилася дорожня пригода. Одна з автівок перекинулася на дах.
19:11
19 вересня на площі Свободи відбувся черговий «Відкритий університет», організований «Громадською вартою Харків».
17:18
18 вересня в Харкові, в осідку Національної спілки письменників, відбулася вагома міжнародна конференція, присвячена питанням мовної норми.
16:07
19 вересня Фундація Регіональних Ініціатив провела в парку Шевченка Фестиваль ФРІ, де ознайомила мешканців міста з найбільш успішними проектами харківського осередку організації.
11:02
Вчора близько шостої години ранку пішов з життя Олександр Денисенко, голова Харківської міської організації Народного руху України, заступник голови Харківської обласної організації партії.
19:17
Мешканець Харківщини наїхав на пішохода. Це сталося 16 вересня близько о пів на одинадцяту вечора на трасі Харків-Сімферополь.
18:58
У «Самопомочі» прокоментували інцидент, який стався сьогодні, 18 вересня, на підприємстві кандидата в мери Харкова Тараса Сітенка.
18:50
За словами організаторів музичного фестивалю «Україна: разом на зліт!», його головна мета полягає в культурній інтеграції всередині країни та формуванню міжрегіонального культурного обміну.
17:08
Він хотів підірвати залізницю, і через нього могло загинути чимало людей. Мова йде про терориста, який збирався підірвати залізницю в районі Новожанового.