Харкiв

22:12
Усе розпочалося з площі Конституції. Біля пам’ятника Незалежності зібралося кілька тисяч людей. Студенти, родини з дітьми, пенсіонери вийшли заради того, щоб підтримати бійців, які знаходяться в зоні АТО.
13:24
Панахида за воїнами Української повстанської армії та усіма тими, хто загинув за свободу України, пройшла ввечері 13 жовтня в Молодіжному парку Харкова, біля пам'ятного знаку воїнам УПА. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі", на панахиду, яка традиційно проводиться з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, прийшло більше 50 людей. Архієпископ Харківський і Полтавський УАПЦ Ігор (Ісіченко) відслужив молебень, після чого присутні поклали до пам'ятного знаку квіти.
13:02
У Харкові біля оточеного будівельними лісами постаменту, який залишився від пам'ятника Леніну, пройшла акція "Євромайдану". Повідомляє сайт «Главное».
10:27
Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута зустрівся зі старшим суперінтендантом Національної поліції Королівства Нідерланди (тимчасова пошукова місія «МН17») Патріком Воссом. У зустрічі також взяли участь директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, перший заступник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області Олександр Волобуєв, перший секретар - радник з політичних питань Королівства Нідерланди Даніель Сторк, а також представники правоохоронних органів, СБУ, керівники структурних підрозділів ХОДА. Передає сайт ХОДА.
10:25
Під час робочої поїздки до Зміївського району перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін ознайомився з роботою центру надання адміністративних послуг при Зміївській районній державній адміністрації. Інформує сайт ХОДА.
10:22
15 жовтня в Національній академії правових наук України (вул. Пушкінська, 70) відбудеться науково-практичний семінар за темою «Реформування законодавства в сфері судово-експертної діяльності». Початок заходу – об 11.00. Інформує сайт ХОДА.
16:38
Сьогодні, 13 жовтня, голова Харківської облдержадміністраціїї Ігор Балута зустрівся з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСЧС) Сергієм Бочковським. У зустрічі також взяв участь перший заступник начальника Головного територіального управління ДСЧС України в Харківській області Олександр Волобуєв. Інформує сайт ХОДА.
16:31
Завтра, 14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, в Харкові заплановано ряд заходів, в тому числі присвячених Дню Українського козацтва та 72-й річниці з дня заснування Української повстанської армії (УПА). Повідомляє сайт ХОДА.
10:47
Протягом жовтня-листопада поточного року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з обласною студентською радою та обласною радою старшокласників проводять акцію «Вища школа Харківщини – шкільним бібліотекам Луганської та Донецької областей». Інформує сайт ХОДА.
10:10
Повідомлення про замінування станції метро "Завод ім. Малишева" надійшло черговому метрополітену в 12.13 11 жовтня. Як повідомляється на сайті Харківської облдержадміністрації, із станції були евакуйовані пасажири, потяги проходили її без зупинки. Перевірка станції вибухонебезпечних предметів не виявила, з 13.38 вона відновила роботу в звичайному режимі. Інформує «Статус Кво».