Харкiв

11:36
У вересні сільгоспвиробники Харківської області придбали 205 одиниць нової техніки на 98,5 млн. грн. – це найвищий показник за 2014 рік. Про це повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін. Передає сайт ХОДА.
11:34
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута підписав розпорядження від 17 жовтня 2014 року «Про забезпечення виконання прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про очищення влади». Інформує сайт ХОДА.
11:28
Заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома зустрівся із заступником Надзвичайного і Повноважного Посла Австралії в Україні Тімом Болотніковим. Сторони обговорили питання подальшої співпраці між Харківською областю та Австралією, а також підготовку облдержадміністрації до позачергових парламентських виборів. Інформує сайт ХОДА.
23:33
16 жовтня в креативному просторі «Spalah» пройшла зустріч з лідера гурту «Тартак» Сашка Полонинського з харківською молоддю.
21:45
Родичі бійців, задіяних в АТО, цілих шість годин перекривали авторух у місті Львові, вимагаючи ротації військових частин в АТО. Вимога родичів цілком законна: ротація потрібна. Чому?
11:16
Про це сказав заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома в ході зустрічі голови ХОДА Ігоря Балути з Віце-президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ паном Кентом Харштедтом, присвяченої обговоренню питань щодо підготовки проведення до позачергових парламентських виборів.
11:14
У Генеральному консульстві Республіки Польща у місті Харкові 16 жовтня відбувся урочистий прийом з нагоди закінчення каденції Генерального консула Яна Граната.
11:08
У жовтні набрали чинності дві важливі Постанови Кабінету Міністрів України щодо тимчасово переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, а також АР Крим. Про це 16 жовтня під час прес-конференції в прес-центрі ХОДА повідомила перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення Харківської облдержадміністрації Тетяна Бабенко.
11:04
Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. «Прийшов автомобіль з особистими речами загиблих з місця катастрофи. На даний момент ми проводимо ті ж самі роботи і за тим самим планом, який був півтора місяці потому. У Харкові працюють ті ж фахівці, які були й раніше. У нас з голландською стороною все налагоджено», - зазначив Ігор Балута.
11:02
За абсолютним приростом обсягу обороту роздрібної торгівлі на одну людину до відповідного періоду 2013 року (149,0 грн.), область за підсумками дев’яти місяців є однією з найкращих в Україні при середньому національному показнику мінус 732,6 грн. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Повідомляє ХОДА.