Харкiв

02:46
Решта судових засідань перенесено на потім. Але отримане рішення суду теж є суперечливим, бо наданий друкований текст ухвали значно відрізняється від винесеного усного вердикту.
02:12
Вечір розпочався з перегляду коротенького слайд-шоу зображень українського козацтва в різні історичні періоди. Розповіді про козацькі традиції перемежовувалися обговоренням історичних відомостей про УПА та прямими включеннями (за допомогою скайпу) з українською діаспорою та мешканцями західної України, які розповідали харківцям про відзначення цього великого свята у їх містах.
21:07
Імпровізований Табачник отримав величезний квиток до Бєлгорода і під гучний свист був виштовханий до входу в метро. Дуже схожу за змістом акцію у тому ж самому місці і в той же самий час проводив Харківський осередок партії ВО «Свобода».
00:58
Доповідачем був студент 4-ого курсу Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, стипендіат, переможець Міжнародної конференції в МДУ Ярослав Чекер.
23:12
Жозе Мануел Пінту Тейшейра – посол Євросоюзу (ЄС), голова дипломатичної місії, яка офіційно представляє Європейський Союз в Україні, разом з мешканцями Харкова обговорив тему сучасного стану відносин між Україною та ЄС.
20:10
Книгарня «Є» та видавництво «Смолоскип» запрошують на презентацію серії «Розстріляне відродження» та круглий стіл «Майк Йогансен і культурний поступ», які відбудуться 14 жовтня, о 18:00 годині.
11:51
Цього літа Лозівський міський голова Сергій Степанов започаткував проведення зустрічей з мешканцями міста. Після нетривалої перерви практика продовжена. На цей раз зустріч відбулася у дворі 3-ої школи.
21:53
Книга містить спогади самого Патріарха і спогади про його служіння сучасного духовенства, церковних осіб, митців і науковців.
21:41
Правоохоронні органи на звернення місцевих мешканців П’ятихатокналежним чином не реагують. Забудовники працюють переважно вночі. У березовому гаї вже викопана траншея і поставлено металевий паркан.
20:24
Після дружнього матчу відбулась презентація книги «Письменники про футбол», до якої увійшли тексти 11 авторів, що відповідає кількості гравців футбольної команди.