Харкiв

13:04
Спочатку приходить один або два рекетири і прохають певну суму грошей, яку підприємець має віддати в найкоротший термін. Якщо бандити отримують гроші невчасно, або взагалі їм відмовляють, тоді вони приходять зі своєю компанією (від 3 до 8 осіб) і забирають частину товару.
09:53
Нещодавно відбулась Рада Харківської Міської організації НРУ. У засіданні Ради також взяв участь голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України Олександр Денисов.
01:44
На листопад заплановано проведення низки заходів до визначних історичних дат. «Молода Просвіта» буде вшановувати жертв Голодомору, відомих діячів мистецтва, культури й державотворення. А 13 листопада просвітяни подарують україномовні книжки до бібліотеки села Качалівка, що в Краснокутському районі.
15:58
На 15 жовтня (початок так званої реконструкції) станція мала 5 вантажних парків, нараховувала 43 колії для прийому-відправлення та формування вантажних поїздів. Після реконструкції залишиться 2 парки (Донецький та Середній) та 8 колій по 4 колії в кожному парку (до реконструкції було по 8).
13:33
Відомо, що КДК надає або відбирає ліцензії на право ведення адвокатської діяльності. І якщо більшість членів цієї комісії будуть представниками Харківської міської ради та інших підконтрольних органів, то всі адвокати, які не виконуватимуть накази правлячої Партії регіонів можуть позбутись ліцензії.
20:08
«Теплові мережі» звинувачують у несвоєчасній оплаті за надані послуги, постійно вимагають додаткової оплатити у розмірі від 5 до 7 тисяч гривень, погрожують арештом майна, квартири, щомісячних грошових стягнень тощо.
18:48
Інформація про кількість викидів ртуті, свинцю, діоксину сірки на низки інших сполук в атмосферу і грунтові води є недоступною для місцевих мешканців екологічно забрудненого мікрорайону Харкова. Від людей також приховують межі санітарних зон екологічно-небезпечних підприємств і перелік технічних приладів, якими вимірюють рівень забрудненості в цій зоні.
13:24
Галина Куц розповіла про історичний розвиток різних політичних течій, їх зародження і прямий зв'язок з Біблією.
16:44
Враховуючи те, що громадські організації розділились на дві частини – одні роздавали летючки й клеїли оголошення запрошуючи людей на 11.00 ранку, а інші – на 15.30, було вирішено продовжити цю акцію, зробити її неперервною і проводити з 11.00 до 17.30.
18:52
Цей фільм було знято на реальних фактах з життя ченців монастиря ордену трапістів, що розташований на території Алжиру. Кінострічці була присвоєна екуменічна премія та гран-прі Канського фестивалю.