БЛОГИ

10:30
Другий день всю прогресивну громадськість Харкова (і не тільки!) «штормить не по-деццкі». З харківської організації політичної партії «Об'єднання Самопоміч» майже синхронно пішли два яскравих представника – Ігор Черняк і Дмитро Булах.
17:26
Цікаві результати опитування, запропонованого на сайті 24 каналу я сьогодні виявила!
13:57
Столиця образотворчого мистецтва України, Чугуїв, приймає XIX міжнародний рєпінський пленер. Анатолій Бабічев дав старт цьому масштабному марафону мистецтва.
16:49
Дуже стрімко розвиваються технології, які ділять людство на тих, хто йде "в ногу з часом" і тих, хто не встигає за цими змінами.
21:18
Знаєте, коли рейтинги показують зростання економічних показників, це тішить. Але крім економіки є ще те, що завжди залишається за кадром. Те, що завжди фінансувалося за залишковим принципом. Те, що вважалося «зайвим» і відкладалося на завтра. Культура і історія.
12:14
В Зміїві відкрили новий стадіон. Спочатку він був побудований в 1924 році, потім було багато чого, але більше 60-ти років не було в цьому райцентрі спортивної арени. Стояли руїни, аварійна територія, бур'ян з людину зростом, а не місце для спортивних досягнень було.
15:36
Є у вільних слобожанських степах прекрасне село Губарівка. Знаходиться воно в акурат по трасі Харків-Богодухів-Охтирка (Р-46), а свою історію обчислює від 1685 року і розкинулося на правому березі річки Мерла. Жили там раніше слобідські козаки, що стояли по всьому Муравському шляху вартами. Зараз в цьому населеному пункті Богодухівського району мешкає майже півтори тисячі осіб, з них дітей – більше 140.
19:21
Третій рік поспіль Слобожанщина впевнено тримає першість по Україні серед областей, поступаючись лише столичному Києву в загальнокомандному заліку.
13:33
203,7 млн грн. за січень-квітень цього року склали надходження від рентної плати за користування надрами.