БЛОГИ

18:06
Голова "Асоціації приватних роботодавців" Олександр Чумак про матрьошки в Нюрнберзі, фестивалі в Харкові, інвестиційний форум, «Бізнес-коктейль», співпрацю зі Швецією та допомогу переселенцям та ветеранам АТО.
15:14
Заступник голови ХОДА Михайло Черняк – про роботу у бізнесі та час на спортзал, кістяк команди Райніна та соціальний захист переселенців, децентралізацію та об'єднання громад, Івана Івановича та перший рівень реформи системи охорони здоров'я.
23:56
За останні пару місяців у Харкові з’явилися нові медійні проекти. Ті, хто їх започаткував у медіа працюють від 2 до 5 років. За своїми підходами та подачею можна навіть стверджувати, що це медіа так званої нової генерації.
00:21
Цього року відзначаємо вісімдесяту річницю від народження нашого краянина, професора Юрія Станішевського — творця сучасної школи в українській науці про театр і вчителя кількох поколінь вітчизняних театрознавців.
17:07
Голова постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю Харківської обласної ради - про вибори до ВР у 2014-му, перспективи об'єднання громад на Балаклійщині, допомогу сім'ї переселенців Тевяшевих за дорученням губернаторки та прем'єра, нові НВК, несанкціоновану вирубку лісу та територіальну оборону в районі.
17:00
Як зараз живуть люди з інвалідністю в Україні? Як можна схарактеризувати ситуацію з дотриманням їх прав? Чи стикаються вони з дискримінацією? Що можна сказати про інклюзивність в нашій країні? Про це все та не тільки розповіла «Справжній варті» Марія Ясеновська, президент ХОВ «Громадська Альтернатива».
20:16
Голова Харківської ОДА Юлія Світлична на своїй сторінці в facebook вже анонсувала деякі кадрові перестановки в адміністрації. Хоч більшість оглядачів прогнозують послідовну та спадкоємну політику, проте, судячи з усього, не всі службовці з адміністрації Ігоря Райніна збережуть свої місця. Якою буде нова губернаторська команда в області: хто «підніметься», а хто «загубиться» в новій обласній адміністрації?
17:41
З 19 жовтня триває тиждень українознавства, і це зайвий привід ознайомитися з багатогранністю нашої культури. Наприклад, з таким напрямом у мистецтві, як етнофотографія. Саме тому ми публікуємо інтерв`ю з Анною Сенік, яка є яскравим митцем у своєму жанрі.
16:35
Питання нації втратило актуальність з кінця 19 століття. Невже код і генетичність нації знайдено? Але чому ми так і не розуміємо свою історичну приналежність і ментальність?
14:51
Всі уявлення про народи і країни ідуть від умисного нав’язування і рекламування особливостей кожної культури. Це пов’язували зі своєрідним знайомством без «рукопотискання», і вже за декілька десятиліть на стареньке і далеке ранчо прийшло поняття - якудзи, кімоно,гейша і самурай. Навіть той, хто жодного разу не відходив від уставлених умов існування, вже ідентифікує когось окрім собі подібних.