БЛОГИ

12:31
Місцеві вибори в Мереф’янській об’єднаній територіальній громаді прогнозовано не викликали особливого ажіотажу – явка ледь сягнула позначки 30%. У той же час серед виборців ще одной ОТГ – Чкаловськой – голосування викликало більший інтерес: явка перевищила 40%. Прогнозовано, зважаючи на традиційно вищу електоральну активність мешканців сіл у порівнянні з виборцями в містах.
07:54
Директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації розповів шеф-редактору "Варти" про спортивні досягнення, розвиток інфраструктури області, олімпійські надії та збірну.
08:07
До виборів у об’єднаній Мереф’янській громаді залишились два дні, а кандидати, здається, тиждень тому лише почали по-справжньому входити в кампанію. Барв локальним виборам додали бійка, лайка і зеленка, однак, ймовірно, більшою мірою підсумки залежатимуть від роботи штабів на «невидимому фронті».
09:00
Голова ГУ ДФС в Харківській області про те, скільки збирає податків, одеській менталітет, дітей та дружину, детінізацію зарплат, оподаткуванням аграріїв, охоронний та IT-бізнес та сервісну службу «з людським обличчям».
14:51
Журналістам Лозівської радіокомпанії не дозволили вести відеозйомки чергової сесії Краснопавлівського селищної ради, на якій депутати планували підвищувати тариф на воду.
09:20
Як не дивно, написати харківському журналісту про міську владу найпростіше. Пересічні новини копіюють на сайти, хіба що скоротять або перефразують у декількох місцях. Головне, раптом не захотіти більше інформації. Бо дорогою за інформацією для вартісної статті чиновники відправлять у прес-службу міськради, яку журналісти знають як місце «звороту в нікуди».
08:56
Начальник Служби автомобільних доріг— про про те, як став шляховиком, розвал своєї служби командою Добкіна, патріотизм в бізнесі, харківський БАМ і відносини з Райніним, ДАІ, кар'єри та вбивць автодоріг, Дорожний фонд та співфінансування доріг.
13:49
Вже за місяць, 31 липня, мешканці Мерефи та села Утківка обиратимуть мера і депутатів міськради, що представлятимуть інтереси новоутвореної об’єднаної громади.
05:53
31 липня на Харківщині відбудуться вибори в Мереф’янській і Чкаловській об’єднаних територіальних громадах. Результати подібних локальних голосувань навряд чи вплинуть на харківській політичний пасьянс, проте мають велике символічне та іміджеве значення. Наприклад, нещодавні вибори в Старому Салтові ознаменувалися перемогою команди губернатора Ігоря Райніна, однак цього разу завдання набагато складніше. Нижче ми зосередимося саме на виборах у Чкалівській ОТГ, які знаходяться в затінку мереф’янської кампанії.
21:40
В Україні у травні 2016 році зафіксовано найбільшу кількість порушень свободи слова в порівнянні з іншими місяцями 2016 року (7 побиттів та нападів на журналістів, 11 перешкоджань, 5 погроз).