БЛОГИ

21:52
Медіа-родини або хто володіє телеканалами в Харківській області.
08:28
Ще до війни на Сході України політтехнологи та медійники період між виборами називали «мирним часом». Іншими словами, це були безхмарні місяці, коли політики про щось говорили, конфлікти “вистрілювали” тільки із 9 і до 18-ї; ЗМІ працювали у своєму форматі й темпі без «забігів» на довгі дистанції різношерстих подій.
16:08
​​​​​​​Не встиг Петро Порошенко підписати указ про звільнення Віктора Шокіна, як захиталося крісло і під Харківським обласним прокурором Юрієм Данильченком.
17:40
Історія м. Харкова налічує більш ніж три з половиною сторіччя. Однак в ній міститься чимало «білих плям», гідних серйозного вивчення. Однією з таких «плям» є підземні ходи під центральною частиною нашого міста. Початок їх вивчення поклали священнослужителі ще в кін. XVIII – на поч. XIX ст. Частина ходів, які перебувають під культовими спорудами, вже тоді використовувалася для потреб церкви.
11:51
Ми півтори роки провели у консультаціях між РФ, ЄС і Україною. Росіянам здається, що коли в нас буде угода з ЄС, то європейські товари витіснять російські. Ми настільки детально обґрунтували, чому так не відбудеться, що з нами в решті решт погодилися їх спеціалісти.
18:18
Вранці 28 березня під будівлею Харківської обласної прокуратури сталася сутичка між мітингувальниками та представниками «Сотні Лева» і «Громадського Патруля».
17:04
Угода про асоціацію України з ЄС передбачає поступову ротацію технічних стандартів — це означає також і зміну обов’язкових умов в сфері стандартизації. Це процес еволюційний, який проходить не лише Україна, але й сусідні країни, в тому числі, й Російська Федерація.
17:44
Безвізовий режим, це не тільки можливість просто їздити. Європейський Союз – це величезний ринок: перший за розміром ринок світу. Можливість наших співгромадян мати прямий доступ до цього ринку має надзвичайно велике значення.
10:11
Над головою гендиректора гіганта харківської промисловості «Турбоатома» Віктора Суботіна знову почали згущуватися хмари.
08:24
Сьогодні Президент України Петро Порошенко у супроводі посла США Джеффрі Пайєтта відвідає Харків з робочим візитом.