БЛОГИ

00:00
Як правильно хизуватися власною оригінальністю перед «травоїдними»? До Міжнародного дня вегетаріанства присвячується.
18:17
Цього місяця у Харкові відбулася соціальна акція, під час якої харків’яни могли дізнатися, які перешкоди долають в метро люди з проблемами зору.
19:21
Керівники представництв Харківської області в США та Європі – про перспективи міжнародного співробітництва, розвиток іноземного бізнесу в Харкові та області, досвід створення бізнесу в інших країнах та плани на майбутнє.
15:50
Зазвичай людина не замислюється над доступністю міста, якщо у неї немає жодних проблем з пересуванням. Проте квест «Рухай Харків» змусив поглянути на цей аспект з дещо іншого ракурсу.
09:01
Виконуюча обов'язки голови ХОДА - про економічну самодостатність регіону, опорні школи, дорогу Чугуїв-Мілове та сумський напрямок, бюджетну децентралізацію, добровільне об'єднання територіальних громад, питання до Чугуївського і Великобурлуцького районів, та роботу з нинішнім головою Адміністрації Президента Ігорем Райніним.
14:10
Прокурор Харківської області Юрій Данильченко про розбазарювання землі міськрадою, судову реформу, резонансні справи Революції Гідності, роботу на випередження терактів, стосунки с Юрієм Луценко та волонтерську роботу прокурорів.
14:49
Прокурор Харківської області про комерціалізацію ГПУ Піскуном і Пшонкою, роботу в банку «Надра», різницю між старим і новим КПК, 11 прокуратур і 16 райвіддів поліції, погіршення криміногенної обстановки, роль команди Портнова в реформі прокуратури, конкурс, тести і хабарі, загальний нагляд і грузинські шаровари.
22:25
Дотриманий стандарт на продукт зазвичай означає довіру покупця та високі продажі. Тоді як стандарти у журналістиці здатні ввімкнути або вимкнути об'єктивну реальність. У якому положенні тримають онлайн ЗМІ Харкова три найголовніші вимикача — баланс думок, достовірність та відокремлення фактів від коментарів Інститут масової інформації моніторив з 15 по 27 серпня.
12:19
Воєнком Харківської області розповів про диверсійно-розвідувальні роботи з боку РФ і вербування жителів області для здійснення терактів, татуювання прикордонників, роботу центру допомоги учасникам АТО, військові кафедри для студентів, фізпідготовку призовників, знищення матеріальних баз в школах та патріотичне виховання.
08:58
Воєнком Харківської області - про контрактну службу, територіальну оборону, взаємодiю з ХОДА, роботу центру надання послуг учасникам АТО і призов на строкову службу.