БЛОГИ

08:48
З начальником військово-юридичного факультету Юракадемії імені Ярослава Мудрого, який посів друге місце у конкурсі губернаторів, говоримо про військовий досвід як перевагу для керівника, ситуаційні завдання, підприємства, які впроваджують в свою діяльність систему Європейських стандартів, та Харків як столицю IT-аутсорсингу України.
19:31
«Протягом багатьох століть свято Покрови було головним для українських вояків — від козацтва до Армії Української Народної Республіки та Української повстанської армії.
13:26
Якими б не були наші з вами літературні вподобання, першою книжкою в житті кожного, звісно ж, залишатиметься абетка. А чи не можна замість недолугих текстів та примітивних малюнків, що ними рясніли й рясніють абетки, за якими навчалися не лише ми самі, а й наші діти та онуки, запропонувати щось кардинально нове, цікаве й корисне?..
13:09
Незаперечною аксіомою давно вже стала думка про те, що розвиненість (або ж навпаки) будь-якого суспільства безпосередньо пов’язана з тим, яке місце посідає в цьому суспільстві жінка.
14:03
Перший заступник  голови Харківської обласної ради - про ​​те, як і чому за рік змінилося ставлення іноземних компаній до Харківського Інвестиційного Форуму, коли врешті решт відкриється представництво ЄБРР у Харкові, чому Харбін обраний в якості стратегічного напрямку в Китаї, переорентацію Харківської області з внутрішнього ринку на зовнішній, та як учасники бойових дій в Афганістані передають досвід ветеранам АТО, з урахуванням тих помилок, які допустили в свій час.
18:46
Зухвала спроба невідомих покидьків зіпсувати (обливши червоною фарбою) графіті, присвячене подвигу Героїв Крут, обурила не лише Харків, де й сталася ця прикра подія… Втім, усіх, хто добре обізнаний з харківськими реаліями, подібні прояви вандалізму не надто дивують. Чому? Бо маємо чимало «місцевих» прикладів вандалізму духовного, зокрема — літературного.
17:19
За матеріалом інтернет-сайту “Newsroom” про керівника Департаменту господарства Харківської міської ради Романа Нехорошкова Національна поліція відкрила провадження за статтею “Незаконне збагачення” та розпочала перевірку власності чиновника. Така реакція правоохоронців сама по собі логічна та правомірна. Але дивлячись правді у вічі, таке стається досить рідко.
09:49
На жаль, українські букмекери не приймали ставок на цю подію. Припускаю, що ймовірний коефіцієнт був би десь на рівні перемоги «Баварії» в Бундеслізі. Значно більше інтриги в постаті наступного голови обласної фракції «Солідарності».
20:55
«Справжня поезія — невмируща й бунтівлива!» — Так проказав (без найменшого патосу) у розмові з ним знаний український поет Микола Козак. Ішлося ж про вершинні здобутки в царині українського поетичного слова протягом останніх десятиліть. Але сам мистець аж ніяк не квапиться підсумовувати результати власної багаторічної літературної праці та громадської діяльности. Бо і в свою сімдесят п’яту весну (саме весну, оскільки має на диво молоду вдачу) він непохитно вірить у те, що все найкраще й найзначніше для нього — попереду!
15:43
З керівником Цивільного Корпусу «Азов» - про майбутню партію, український націоналізм, комерціалізацію «Свободи», боротьбу з соціальними виразками, провокацію СБУ на Римарській, плідну співпрацю зі Світличною та територіальну оборону.