БЛОГИ

15:04
Громадська організація Інститут масової інформації у 2016 рокі занесла дев'ять випадків порушення свободи слова на Харківщині.
20:04
Радник голови АП - про те, як потрапив в публічне медійне поле.
16:40
Харківський Облавтодор дуже активно провів будівельний сезон цього року - зі збиткового підприємства вийшов в прибуток. Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець - про те, чого вдалося домогтися і про плани на майбутній рік в інтерв'ю «Варті».
19:11
За Законом “Про реформування друкованих ЗМІ” українські газети до кінця 2016 року за власним бажанням могли стати незалежними виданнями, тобто перестати отримувати дотації з бюджетів та мати у складі співзасновників органи місцевого самоуправління.
19:00
Кількість джинси в регіональних друкованих ЗМІ по Україні у листопаді 2016 р. склала 8% від загальної кількості матеріалів, цей показник в онлайн-ЗМІ — 3%. У Харкові в онлайні зафіксували 8% матеріалів з ознаками реклами без належного маркування, а у пресі – 4%.
17:34
Поки в Україні існують люди котрі “платять і замовляють музику” телеканалам, газетам та сайтам, читачі губитимуться серед політичних відтінків повідомлень.
15:51
Роман Вовк за фахом соціальний працівник. В 2007 році він заснував ГО «ХАРКІВСЬКА МІСЦЕВА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦЕЗДАТНИХ ІНВАЛІДІВ», яка стала першою організацією такого роду. Він розповів «Справжні варті» про те, як полягає справа з захистом прав людей з інвалідністю, їх становищем в суспільстві та доступністю наших міст.
15:45
За результатами другої хвилі моніторингу журналістських стандартів Харківські онлайн ЗМІ продовжують нехтувати балансом думок у новинах, а рівень достовірності та відокремлення думок від коментарів тримається на рівні 60-80 відсотків.
10:06
Ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко - про Унівеситетський консорціум, Інститут козацтва, дефіцит учителів у школах Харківщини, бюджетне навчання і часи студенства Бориса Ложкіна.
18:18
У Міжнародний день студента ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко – про зміни вищої освіти за останні 35 років, навантаження викладачів, кафедру спортивного більярду, дистанційну форму навчання і про те, чому цей вуз – «біла ворона» серед усіх університетів.