БЛОГИ

14:08
У Харківській області 12 ОТГ. Якщо порівнювати з іншими областями, то не густо. Але є нюанси...
10:36
Нещодавно харківські музиканти і танцюристи змогли спробувати себе в мюзиклі, долучившись до американського проекту «Шлях до Бродвею».
13:48
У Дергачах у хлопців з'явилося поле з штучним покриттям. Для юних футболістів це, звичайно, радісна подія. А ще в Дергачівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I-III ступенів - дошкільний заклад», що є осередком розвитку спорту в районі, урочисто відкрили реконструйований спортзал!
18:56
Дводенний 1-й Український Жіночий Конгрес почав свою роботу в Києві. Мала честь бути запрошеною до участі у роботі цього поважного зібрання.
16:02
На виборах в ОТГ в масштабах країни БПП впорався з домашнім завданням. Проте завжди є й відмінники.
23:35
Заключний матеріал з циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» присвячено виборам у Малинівській ОТГ (Чугуївський район).
21:24
У передостанньому матеріалі з циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» розглядається передвиборчий баланс сил та перспективи в Наталинській ОТГ.
17:09
Четвертий матеріал з циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» присвячено першим виборам у Золочівській ОТГ
10:01
Другий аналітичний матеріал із циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» присвячено виборам у Коломацькій об’єднаній громаді
16:04
У 7-ми новостворених об’єднаних територіальних громадах Харківської області 29 жовтня відбудуться перші вибори голови та депутатів.