БЛОГИ

09:17
18 березня ініціативна група підприємців ТЦ «Барабашово» зібралася під стінами міської ради, вимагаючи владу втрутитися в конфлікт, що розгорівся на ринку. Приводом стало чергове підняття орендної плати, а також, як говорять протестувальники, обкладання торгівлі «податком на спокій» з боку організації «Громадській Форпост Безпеки».
09:50
Програми євроінтеграції є дуже важливими саме на регіональному рівні. Я думаю, перш за все, харків’янам слід зрозуміти, що відбувається зміна парадигм.
09:31
В асоціації часних роботодавців радять бізесменам «вбити радянський менталітет» і вчитися грамотно презентувати свою продукцію.
09:23
Поспішайте бачити. Раджу всім шанувальникам старого Харкова прогулятися вулицею Садовою (колишня Чубаря). Ви ще маєте шанс помилуватися прекрасним, хоч і занедбаним особняком лікаря Степана Сурукчі, збудованим на початку минулого століття архітектором Велічко.
09:57
Громадські слухання з перейменувань у Київському районі. Мабуть, у нашому районі дискусії були найгостріші.
18:09
Я зафіксувала підкуп виборців. Нічого дивного? Зараз же передвиборчий час і підкуп нікого не дивує. Але порушниками виявилася не представники старої партії влади, не Оппоблок чи свіжо зліплене Відродження. Порушником закону виявилася партія Солідарність, політична сила нашого Президента.
22:00
Така думка проходить червоною ниткою через усю статтю класичного світового аналітика Джорджа Сороса. Статтю, на ділі, присвячено переломовій точці в агресії царя Мьордерленду проти України, і, коли хочете, сама є переломовою точкою у цій агресії. Бо її читатимуть світові політики в Европі, Азії, Африці й у двох Америках. Читатимуть і не зможуть не погодитися з геніяльною логікою автора.
11:13
Децентралізація владних повноважень – це захід під сучасну пору потрібний демократичній Україні. Він потрібен і для центральної влади і для влади на місцях. Питання лише в тому, як цей крок утілювати в життя. Затим, що Україна й після децентралізації лишатиметься єдиною державою, то впровадження децентралізації має йти в парі з цілим рядом заходів.
21:45
Другого вересня 2015 року координатори ГО «Зелений фронт» Олег Перегон, Артем Сосіпатров, Ірина Гончарова, Андрій Цуканов презентували екологічні пропозиції кандидатам у депутати місцевих рад.
11:14
Звідки беруться на Землі диктатори? Відповідати треба з дуже далеких часів, коли владу на Землі перебрали чоловіки: була жіноча влада - матріярхат – настав патріярхат.