3 лютого 2015

21:35
Петро Порошенко представив активу Харківської області нового губернатора, екс-заступника АП Ігоря Райніна.
15:01
Вирок Ользі Воржеїновій, яка в квітні 2014 року била ногами пораненого активіста Євромайдану, Дзержинський райсуд Харкова винесе 9 лютого. Сьогодні в суді завершилися дебати сторін.
14:25
Український Уряд зупинив деякі пункти документа між Україною і Росією про безвізові поїздки громадян. Тепер мешканці Росії зможуть потрапити в Україну тільки за закордонним паспортом.
13:58
Глави "республік" зробили спільну заяву, головна теза якої - змусити владу України сісти за стіл переговорів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:47
Учора, 2 лютого, місто Єнакієве піддалося артобстрілу. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
13:36
Ч. 2 ст. 286 ККУ. Ця стаття говорить про те, що учасники дорожнього процесу не дотрималися правил дорожнього руху. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за дорожньою пригодою, в якій загинув співак та музикант Кузьменко Андрій.
13:17
"Укрзалізниця" змінила маршрут руху декількох потягів і скоротила кількість зупинок, які вони роблять в дорозі. Як відзначається на сайті УЗ, це пов'язано зі зменшенням пасажиропотоку і для скорочення витрат.
13:07
Президент України Петро Порошенко приїде до Харкова в другій половині дня. Він збирається зустрітися з представниками місцевої влади і активом області.
13:02
Харківський апеляційний адмінсуд зобов'язав облдержадміністрацію надати документи, які доводять, що монумент вождю на час знесення "втратив предмет охорони".