18 лютого 2015

15:52
На Харківщині призов з мобілізації зменшили з 3 500 до 2 793 людей. Про це повідав полковник Андрій Дермін, представник оперштабу «Південь», який керує ходом мобілізації в області.
15:32
Станиця Луганська, один з наріжних каменів піврічного протистояння, практично повністю зруйнована. Повідомляє сайт міста Луганськ.
15:25
У багатьох містах Луганської області 17 лютого пропав телефонний зв'язок. Про це пишуть користувачі багатьох груп в соціальних мережах. Не працюють оператори "Київстар" і "МТС" в містах Луганськ, Стаханов, Червоний Промінь, Перевальск і Алчевськ.
15:18
Українські військові, які покинули Дебальцеве, взяли в полон 15 бойовиків. Це сталося сьогодні в районі Логвинового, повідомляє волонтер Родіон Шовкошитний. За його словами, боєць з позивним "Дощ" з 30-ї бригади при виведенні загону з оточення через мінне поле помітив ворожий загін.
15:10
Захарченко підписав указ, згідно з яким 23 лютого оголошено неробочим днем. Про це повідомив на сепаратистському сайті "Донецьке агентство новин" Максим Лещенко, "керівник адміністрації "глави "ДНР".
15:04
Більшість виходить з міста пішки, де їх підбирає транспорт ЗСУ. Після того, як розвідувальна група пробила коридор, частини з боєм почали прориватися з міста", - повідомляє Анастасія Станко, журналістка "Громадського ТБ".
13:33
17 лютого в Центрі культури і мистецтва стартувала фотовиставка Мстислава Чернова під назвою «Майдан – мужність, воля та біль».