22 лютого 2015

00:05
21 лютого в Харкові пройшов ярмарок громадських ініціатив – «Соціальний Vitamin», в якому взяли участь різноманітні громадські організації міста.
23:32
22 лютого в Харкові пройшла панахида по героях Небесної Сотні та українських бійцях, які загинули під час війни.
19:07
Співробітники СБУ нейтралізували бойовиків, які збиралися сьогодні атакувати з реактивного піхотного вогнемета "Джміль" клуб і торговельний центр в Харкові. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
18:51
У Харкові у зв'язку з трагедією на проспекті Маршала Жукова ввели найвищий рівень терористичної загрози, в місті почали проводити АТО. Про це повідав Олександр Турчинов, секретар Ради нацбезпеки і оборони.
18:20
Після скасованої ходи, майданівці, на прохання організаторів, вирушили до метро.
18:00
Загиблий в результаті вибуху біля Палацу Спорту в Харкові фізик Ігор Толмачов був відомим в Харкові громадським активістом, волонтером, одним з координаторів Євромайдану. Він йшов першим у колоні учасників ходи на честь пам'яті Героїв небесної Сотні 22 лютого. Якраз по них і потрапив основний удар від спрацьовування вибухового пристрою.
17:31
Усіх одинадцять людей, які постраждали під час поминальної ходи на Маршала Жукова, відвезли до лікарень Харкова. Всі потерпілі знаходяться на лікуванні в стаціонарі. Серед тих, кого поранили під час вибуху, троє знаходяться у важкому стані.
16:51
Кількість загиблих в результаті вибуху на ході на честь пам'яті Небесної Сотні в Харкові могло бути набагато більше. За словами начальника облуправління СБУ А. Півовара, на момент спрацьовування вибухового пристрою повз місце вибуху проїздив автомобіль "Газель", що скоротив кількість потерпілих.
15:57
Представники СБУ затримали осіб, які причетні до вибуху в місті Харків 22 лютого. Ця трагедія забрала життя трьох людей. Про це повідав Маркіян Лубківський, радник голови СБУ на сторінці в Фейсбуці.
15:43
У Харкові 22 лютого, в результаті вибуху на ході патріотів України біля Палацу Спорту загинули дві людини, одна з яких відомий активіст Ігор Толмачов. Про це пише з місця подій IT Sector.