2 лютого 2015

14:53
1 лютого бійці «Айдару» завітали на недільне віче на площі Свободи, де розповіли про ту ситуацію, яка склалася в їх батальйоні та на передовій.
14:05
Євгеній Коноплянка має намір покинути Дніпропетровськ влітку в статусі вільного агента. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:50
Бразилець Адріано не перейде в італійську "Рому".
13:23
У Харкові через виявлення незрозумілої коробки біля банкомату ранком 2 січня правоохоронці евакуювали відвідувачів і співробітників ТРЦ "Магелан" на Олексіївці.
13:13
В аварії на дорозі поблизу Кривого Рогу загинув відомий співак та музикант Андрій Кузьменко. Крім того, разом з ним в цій пригоді постраждали ще дві жінки.
12:53
1 лютого, незважаючи на дощову погоду, на площі Свободи відбулося традиційне недільне віче, на якому було розглянуто кілька актуальних суспільних питань.
12:02
Насосні станції і інші об'єкти КП "Харківводоканал", що забезпечують Харків водою, будуть знеструмлені з 2 лютого.
09:42
Про це «Восточному дозору» стало відомо з джерел в правоохоронних органах. Нині в прокуратурі вирішують, як вчинити: захищати мундир, спускаючи розслідування ДТП «на гальмах» або дати справі хід, показавши, що таким як Райхер не місце в нових харківських "прокурорських" лавах.