19 лютого 2015

18:09
В суботу 21 лютого в Харкові відбудеться ярмарок громадських ініціатив – «Соціальний Vitamin», в якому візьмуть участь різноманітні громадські організації міста.
13:36
18 лютого в центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» стартувала виставка «Нуль без палички», де були представлені роботи 47 українських художниць.
12:51
18 лютого в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбувся кіновечір з переглядом документального фільму Сергія Лозниці «Майдан».
12:23
Чотири групи бойовиків, усього приблизно 240 чоловік, попрямували до траси Артемівськ-Дебальцеве. У бік Артемівська висунулися групи озброєних бойовиків. Їх мета - проїхати в населений пункт Луганське.
11:44
Природного побутового газу, що залишився в резерві у "ЛНР" і "ДНР" вистачить максимум на одну добу. Вночі 16 лютого українською стороною був перекритий магістральний газопровід, який забезпечував газом території Донецької і Луганської "народних республік". Про це заявив "головний по газу" в "ЛНР" Вадим Тупий.
11:33
Українські військові 18 лютого покинули місто Дебальцеве. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
11:18
Фестиваль проводиться Інститутом культури і мистецтв Луганського університету ім. Т. Шевченка. Уже не перший рік для майбутніх абітурієнтів інститут проводить фестиваль, де потенційні студенти зможуть виявити свої таланти, повідомляють в прес-центрі Луганського університету ім. Т. Шевченка.
11:10
У Харкові в ніч на 19 лютого почалася пожежа на восьмому поверсі житлового будинку за адресою вулиця Космічна, 23.
11:01
Рада нацбезпеки і оборони України схвалила звернення України до Євросоюзу та Ради Безпеки. Українська держава звернулася до Євросоюзу та Ради Безпеки ООН з тим, щоб на Донбас ввели миротворців. Це рішення тепер має ухвалити український парламент.
11:25
17 лютого в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла спільна прес-конференція бійців батальйону «Харків-1» та експертів Української миротворчої школи.